Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a făcut o ofertă pentru un jucător de la Cupa Mondială. Surpriză de proporţii. Despre cine este vorba

Mihai Rotaru a făcut o ofertă pentru un jucător de la Cupa Mondială. Surpriză de proporţii. Despre cine este vorba
Comentarii

A apărut numele jucătorului de la Cupa Mondială pentru care Universitatea Craiova a făcut o ofertă. Pe lângă el, Mihai Rotaru vrea să aducă şi doi jucători din Liga 1.

Imediat după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia, Mihai Rotaru a anunţat că Universitatea Craiova urmează să facă 3-4 transferuri. Unul dintre jucătorii vizaţi a fost la Cupa Mondială.

Este vorba despre un fundaş central care evoluează în Grecia, pentru care Universitatea Craiova ar fi făcut deja o ofertă.

Cine este jucătorul de la Cupa Mondială pe care Universitatea Craiova vrea să-l transfere

Mirel Rădoi şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova, după ce echipa din Bănie a pierdut şi partida cu FC Argeş, cu 1-2, în grupele Cupei României.

În urma acestui rezultat, U Craiova a ratat calificarea în sferturile competiţiei. După meci, Mirel Rădoi şi-a prezentat demisia şi s-a plâns mai ales de tensiunile din interiorul clubului, cu trimitere la Sorin Cârţu.

Imediat după acest anunţ, Mihai Rotaru a anunţat că Universitatea Craiova se va întări în această iarnă cu 3-4 jucători.

Cea mai surpriză a fost când acţionarul Universităţii Craiova a afirmat că unul dintre jucătorii pe care vrea să-i transfere la fost la Cupa Mondială.

Potrivit Fanatik.ro, acesta este Derek Cornelius, care joacă fundaş central, are 25 de ani şi care a fost la Cupa Mondială Qatar 2022 alături de naţionala Canadei.

Însă Derek Cornelius n-a bifat nici măcar un minut în cele 3 partide pe care Canada le-a disputat la Cupa Mondială.

Internaţionalul canadian se află în prezent sub contract cu Vancouver, dar în ultimul an şi jumătate a fost împrumutat în Grecia, la Panetolikos, locul 7 în campionat.

Însă contractul lui Derek Cornelius cu Vancouver va expira la finalul acestei luni, astfel că Universitatea Craiova îl va putea transfera liber de contract.

Meleke şi Jair Tavares Silva sunt şi ei doriţi de Rotaru la Universitatea Craiova

Echipa din Bănie ar urma să facă şi două transferuri din Liga 1. Tot Fanatik scrie că Mihai Rotaru încearcă să-i aducă la Universitatea Craiova pe Meleke (FC Voluntari) şi Jair Tavares Silva (Petrolul).

Meleke este mijlocaş ofensiv, ivorian, are 23 de ani, a mai jucat la FC Botoşani şi CFR Cluj, care în vara lui 2021 l-a împrumutat la FC Voluntari. În iulie 2022, el a fost cedat definitiv la echipa ilfoveană. În prezent, Meleke este unul dintre jucătorii de bază de la FC Voluntari.

Jair Tavares Silva are 28 de ani, este brazilian, joacă mijlocaş central şi a fost transferat de Petrolul la începutul acestui sezon, după ce acesta şi-a încheiat treburile la HJK Helsinki. Pentru Petrolul a avut în total 20 de apariţii, timp în care a reuşit două goluri şi două assist-uri.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare