Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a făcut transferul verii la Universitatea Craiova! "One man show, acum e antrenat". Meritele mutării care urcă nivelul echipei

Mihai Rotaru a făcut transferul verii la Universitatea Craiova! "One man show, acum e antrenat". Meritele mutării care urcă nivelul echipei
Comentarii

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, s-a ambiţionat să-l readucă pe Alex Mitriţă (28 de ani) la echipă, iar până în acest moment se dovedeşte a fi transferul verii. Andrei Vochin a găsit explicaţia formei atacantului lateral.

Universitatea Craiova l-a găsit pe fotbalistul care o poate duce spre titlul de campioană

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, fornaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Moldovenii au deschis scorul, dar oltenii au dominat ultima parte, iar pe lista marcatorilor şi-a pus numele şi Alex Mitriţă. 

Atacantul ajuns gratis în Bănie în această vară a bifat un gol şi trei pase decisive în cinci meciuri deja, iar Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a vorbit la superlativ despre el. 

De asemenea, expertul Orange Sport consideră că forma se datorează modului în care Alex Mitriţă se antrenează odată revenit la Universitatea Craiova, 

"Mitriţă a fost one man show azi, a fost al cincilea meci consecutiv în care Mitriţă a fost omul meciului. 

Dacă ce a spus Reghecampf despre accidentarea lui e adevărat, atunci nu ştiu de ce nu a fost schimbat. Măcar să-l retragă. Ei au mai riscat şi cu Baiaram, iar pentru un trofeu la finala de tineret el a pierdut un turneu final. 

Mitriţă mi se pare antrenat în momentul ăsta. Au fost momente în cariera lui când nu se antrena cum trebuie, dar continuitatea asta de cinci meciuri la rând în care e omul meciului e un semnal că se antrenează bine", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Alex Mitriţă a acuzat probleme medicale în Poli Iaşi - Universitatea Craiova 1-4

"O victorie meritată, un efort foarte mare, ne bucurăm că am luat cele trei puncte.

(n.r. despre situaţia sa medicală) Am simţit, cred că am o contractură, vom vedea zilele viitoare când voi face o testare.

(n.r. întrebat dacă eliminarea căpitanului lui Poli Iaşi a contat în întoarcerea scorului) Nu, am discutat în vestiar, am analizat ce am făcut greşit în prima repriză, am făcut opusul şi ne-a ieşit jocul în repriza a doua.

O partidă foarte grea cu o echipă foarte bună, cu tradiţie. Trebuie să ne gândim bine ce am făcut bine în a doua repriză. Locul 2, da. Campionatul e lung, dar suntem bucuroşi că câştigăm”, a declarat Alex Mitriţă, după Poli Iaşi - Universitatea Craiova, 1-4

Afla mai multe despre: mihai rotarualex mitritapoli iasi universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare