Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, despre penalty-ul Farului: ”Nedelcu se bagă sub Dawa. Mi-a plăcut foarte mult cum a arbitrat Feşnic, dar a greşit şi el acum” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, despre penalty-ul Farului: ”Nedelcu se bagă sub Dawa. Mi-a plăcut foarte mult cum a arbitrat Feşnic, dar a greşit şi el acum” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Meciul dintre FCSB şi Farul Constanţa de pe Arena Naţională a fost un duel între liderul la zi al campionatului şi campioana în exerciţiu a României. Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a tras concluziile cu privire la cele mai controversate faze de arbitraj.

FCSB şi Farul Constanţa au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un duel din etapa a 24-a din Superliga României. Meciul s-a disputat în ziua în care Gică Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru gazde a marcat Alhassan (55), iar Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

S-a apelat la VAR şi în minutul 58, când Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside după o lungă consultare a arbitrajului video.

La finalul meciului, spiritele s-au încins. Fiecare dintre cele două echipe, atât cei de la FCSB, cât şi cei dinspre Farul au adus acuzaţii dure la adresa arbitrajului.

La o zi distanţă de la disputarea duelului de pe Arena Naţională, Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi şi-a exprimat opinia referitoare la cele mai controversate faze de arbitraj, unde VAR-ul a jucat rolul principal.

Mihai Stoica, verdict clar: ”E fault clar în atac. E fără dubii”

După ce şi-a explicat punctul de vedere cu privire la faza golului anulat Farului pe motiv de offside, oficialul FCSB a avut o concluzie categorică atunci când a fost adusă în discuţie faza penalty-ului primit de constănţeni, cea în urma căreia Hagi a plecat cu un punct de pe Arena Naţională.

”Chivulete n-a văzut şi el că Nedelcu se bagă sub Dawa? Nu a văzut şi el că Popescu dă cu capul în spate, iar Dawa care sare, nu sare spre el, sare în înăţime (n.r. vertical) şi recepţionează o lovitură în cap de la Popescu. 

E adevărat că loveşte mingea, dar el îl loveşte el pe Dawa, nu Dawa pe Popescu. Dawa nu duce capul spre Popescu. Probabil că realizează că nu ajunge la minge şi sare.

(n.r. Feşnic e victimă aici?) Da, eu aşa consider. În momentul când Feşnic e chemat acolo şi vine şi lasă decizia din teren... Feşnic a arbitrat pentru el, în primul rând. E la primul meci după dezastrul din Giuleşti. A dus meciul corect. Mie mi-a plăcut foarte mult cum a arbitrat, dar a greşit şi el acum. A arătat că nu are personalitate.

E fault clar în atac. E fără dubii. Nu există aşa ceva. Aici nimeni nu poate să spună că e penalty. De fapt, poate să spună, dar nu are dreptate. Neagă evidenţa. Uitaţi-vă la Nedelcu cum intră la Dawa. La mijlocul terenului, ăsta era fault clar”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În urma rezultatului de pe Arena Naţională, FCSB a acumulat 51 de puncte şi este pe primul loc în Superligă, iar Farul Constanţa este pe cinci, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb farulsuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare