Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, impresionat de doi jucători de la naţională: ”Excepţional!” / ”E titular meci de meci”. Ce şanse îi dă României cu Andorra | EXCLUSIV

Mihai Stoica, impresionat de doi jucători de la naţională: ”Excepţional!” / ”E titular meci de meci”. Ce şanse îi dă României cu Andorra | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi a vorbit despre naţionala României, pe care o vede clar favorită contra reprezentativei din Andorra. Acesta a remarcat şi doi jucători din lotul lui Edi Iordănescu pentru care a avut cuvinte de laudă.

Naţionala de fotbal a României se pregăteşte de primele dueluri din cadrul calificărilor pentru Campionatul European din 2024.

Primele două adversare pe care selecţionata pregătită de Edi Iordănescu le întâlneşte în drumul spre turneul final din Germania sunt Andorra şi Belarus.

Mihai Stoica vede o favorită clară la Andorra - România: ”Nu cred că putem să avem vreo problemă” | EXCLUSIV

Cu o zi înainte de startul acestor preliminarii, selecţionerul Edi Iordănescu şi căpitanul Nicolae Stanciu au susţinut conferinţa oficială premergătoare partidei dintre România şi Andorra.

De altfel, cu privire la începutul unei noi campanii de calificare a ”tricolorilor” s-a exprimat şi Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport.

Acesta a subliniat că, indiferent de echipa de start pe care Edi Iordănescu o va alinia împotriva Andorrei, România nu ar trebui să aibă probleme în o obţine o victorie în primul meci din preliminarii.

De asemenea, Mihai Stoica a precizat şi ce jucători apreciază din actualul lot al naţionalei. Este vorba despre Nicolae Stanciu, despre care a afirmat că ”poate fi un exemplu pentru ceilalţi jucători”, şi Răzvan Marin, pentru constanţa de care dă dovadă în Serie A.

”Nu cred că putem să avem vreo problemă (n.r. cu Andorra), indiferent de echipa pe care o aliniem. În condiţiile în care sunt jucători accidentaţi, cred că e cea mai bună echipă posibilă convocată.

Stanciu e decanul selecţiilor. E şi, cred, golgheterul la zi al naţionalei. Îl cunosc foarte bine. E un băiat excepţional, mânâncă fotbal pe pâine, se antrenează foarte bine şi poate fi un exemplu pentru ceilalţi jucători.

Răzvan Marin a jucat peste tot, poate doar la Ajax nu, dar acolo e altă discuţie. E foarte greu să joci în Serie A. El e titular meci de meci”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Programul primelor două etape ale Grupei I:

  • 25 martie 2023: Belarus – Elveţia (19:00),  Andorra – ROMÂNIA, Israel – Kosovo (21:45)
  • 28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveţia – Israel (21:45)

Afla mai multe despre: echipa nationalamihai stoica 

viewscnt
Articole similare