Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, moment de furie în direct: ”Domnule director, crede-mă. Şi aici s-a încheiat orice discuţie” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, moment de furie în direct: ”Domnule director, crede-mă. Şi aici s-a încheiat orice discuţie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a tras concluziile după meciul câştigat de vicecampioana României la Oradea, în faţa celor de la FC Bihor, în Cupa României, dar a reacţionat dur la doar o zi distanţă.

FCSB a câştigat deplasarea de pe terenul celor de la FC Bihor,, scor 2-0, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei României.

Golurile partidei disputate la Oradea au fost marcate de David Miculescu (26) şi Siyabonga Ngezana (69).

La o zi distanţă, Mihai Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport pentru trage concluzii cu privire la jocul făcut de formaţia roş-albaştră la Oradea.

Mihai Stoica, furios: ”Este inadmisibil să se joace cu aceste mingi de carton”

Totuşi, oficialul FCSB-ului s-a arătat deranjat de mingile cu care se joacă meciurile din Cupa României şi i-a reproşat acest aspect lui Andrei Vochin, unul dintre consilierii lui Răzvan Burleanu de la FRF.

”Este inadmisibil să se joace cu aceste mingi de carton. Să vină foştii fotbalişti care activează în federaţie să vadă că nu se poate juca fotbal. Joci cu nişte cutii de carton”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Vochin a intervenit: ”Sunt mingi Joma. În momentul în care ai 130 de echipe, plus echipele de juniori care nu au mingi, faci un contract. Aşa se joacă, pentru că asta este ţara în care trăim şi condiţiile pe care le avem.”

Mihai Stoica şi-a continuat ideea: ”Este ceva, dar nu este minge. Domnule director, crede-mă, astea nu sunt mingi. Sunt cartoane. Şi aici s-a încheiat orice discuţie.

În Liga 1 se folosesc mingi foarte bune. Dar astea din Cupă nu sunt mingi. Sunt cartoane! Nu poţi să joci fotbal! Şi încă ceva.

Nu poţi juca fotbal pe un teren pe care nu se udă. Ce a fost la Tunari (n.r. Tunari - Universitatea Craiova 1-1), nu se putea juca acolo.

Acolo trebuia spus STOP, nu se poate omologa un asemenea teren. Jucaţi la Craiova dacă nu aveţi teren”, a concluzionat oficialul celor de la FCSB.

La meciul de la Oradea, dintre FC Bihor şi FCSB, a fost prezent şi fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei.

Ajuns la onorabila vârstă de 86 de ani, acesta a fost ajutat de Mihai Stoica să se deplaseze până la locul din tribună.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare