You are here:

Mihai Stoica nu concepe un pas greşit cu Saburtalo: ”Nu avem voie să nu ne calificăm”. De ce nu acceptă niciun compromis | EXCLUSIV

Mihai Stoica nu concepe un pas greşit cu Saburtalo: ”Nu avem voie să nu ne calificăm”. De ce nu acceptă niciun compromis | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB trece printr-o perioadă extrem de agitată în acest început de sezon. Mai mult, pentru formaţia bucureşteană urmează returul decisiv cu georgienii de la Saburtalo, înaintea căruia Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă cu privire la calificarea echipei în runda următoare.

FCSB va avea manşa retur împotriva georgienilor de la Saburtalo Tbilisi, joi, 28 iulie, de la ora 20:30, în turul al doilea preliminar din Conference League. În tur, vicecampioana României a pierdut scor 0-1.

Formaţia bucureşteană trece printr-o perioadă a schimbărilor. După ce nu a reuşit să câştige niciun meci în acest început de sezon, Toni Petrea şi-a dat demisia de la echipă.

Imediat, s-a scris despre posibilele variante de înlocuire, iar cel care urmează să fie antrenor la FCSB este Nicolae Dică, cel care a mai pregătit echipa în perioada iunie 2017 - decembrie 2018.

Acesta a anunţat că negocierile cu Gigi Becali sunt puse la punct.

Mihai Stoica nu concepe un pas greşit cu Saburtalo: ”Nu avem voie”

Mihai Stoica a comentat şi el evenimentele recente ce au avut şi continuă să aibă loc la echipa la care este manager general, în condiţiile în care vine şi returul decisiv cu Saburtalo.

Acesta a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că partida de joi nu va fi una deloc uşoară.

Dar, cu toate problemele existente şi stituaţia actuală de la echipă, FCSB nu îşi permite să rateze calificarea în runda a treia preliminară din Conference League.

Oficialul roş-albaştrilor consideră că Saburtalo este o echipă inferioară, astfel că FCSB trebuie să câştige meciul indiferent de circumstanţe.

”Saburtalo e o echipă mult mai bună decât Karagandy, dar tot nu avem voie să nu ne calificăm, de la 0-1, n-are importanţă, n-avem voie, indiferent de situaţia în care suntem, cu antrenor, cu probleme, n-avem voie să nu ne calificăm. Pentru că este o echipă care ne e inferioară.

Care câştigă peste 10.000 (n.r. de euro) n-are cum să nu joace măcar în primul tur. Cred eu că o echipă care întâlneşte una a cărei jucători câştigă mai puţin ca tine eşti obligat să mergi mai departe.

Nu poti face ce am făcut noi anul trecut, ruşinea aia. Tot n-ai voie să nu te califici. Acum chiar şi meciul cu Rapuid, eu iau cifrele, deşi când eşti condus de la începutul meciului... ”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB a disputat trei meciuri în acest start de sezon. A remizat cu U Cluj (1-1) şi a pierdut cu Rapid (0-2) în campionat şi a pierdut şi partida din Georgia, din cupele europene.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare