Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, uluit! ”L-am întrebat pe Radu Ştefan”. Ce i-a dezvăluit fundaşul român al lui Lazio: ”Era extraordinar!” | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Stoica, uluit! ”L-am întrebat pe Radu Ştefan”. Ce i-a dezvăluit fundaşul român al lui Lazio: ”Era extraordinar!” | VIDEO EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a vorbit pe seama eşecului suferit de Germania la debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Managerul general al celor de la FCSB a povestit un episod cu Ştefan Radu, în care fundaşul român l-a lăudat pe un fost mare atacant german.

Venită cu mari aspiraţii în Qatar, Germania a debutat cu stângul. A fost învinsă de Japonia, scor 1-2.

Naţionala condusă la momentul actual de Hansi Flick a condus la pauză, dar a fost întoarsă în partea secundă, iar în cele din urmă a suferit al doilea eşec consecutiv la Cupa Mondială, după ce a pierdut şi ultimul meci din grupe la ediţia din Rusia 2018.

Selecţionerul Hansi Flick a avut o reacţie nervoasă la finalul meciului şi şi-a luat la ţintă jucătorii, în special pe unul dintre aceştia.

Mihai Stoica a tras si el concluziile după al doilea mare şoc de la acest Campionat Mondial. 

”L-am întrebat pe Radu Ştefan”. Ce i-a transmis fundaşul român al lui Lazio lui Mihai Stoica: ”Era extraordinar!” | EXCLUSIV

Aflat în studioul Orange Sport, oficialul FCSB-ului l-a criticat şi el pe Hansi Flick pentru o decizie tactică în echipa Germaniei, dar a avut şi un alt punct de vedere.

Mihai Stoica a subliniat faptul că nemţii nu mai au un atacant central de mare valoare aşa cum au avut de-a lungul istoriei.

Discuţia din studio a plecat de la legendarul Gerd Muller, a ajuns la Jurgen Klinsmann, ”nouarul” de la Italia '90, şi a ajuns până la Miroslav Klose, vârful cu care Germania a ieşit ultima dată campioană mondială. Se întâmpla în urmă cu opt ani.

Klose şi-a încheiat cariera în 2016, după cinci ani petrecuţi la Lazio, echipă unde a fost coleg şi cu românul Ştefan Radu.

Mihai Stoica a povestit că a avut o discuţie cu jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, care i-a mărturisit seriozitatea de care Klose dădea dovadă la antrenamente, în meciurile oficiale, dar şi în afara terenului.

Tocmai de asta, ”Miro” Klose a jucat fotbal la cel mai înalt nivel până la 38 de ani şi a devenit golgheterul all-time al Cupei Mondiale, cu 16 goluri, bătând recodul deţinut odinioară de brazilianul Ronaldo.

”L-am întrebat pe Radu Ştefan. Mi-a zis că omul era extraordinar. Se antrena exemplar”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ştefan Radu este la Lazio din ianuarie 2008. Fundaşul român este jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului: 426. Dar în acest sezon nu are încă nicio partidă în tricoul lazial.

Miroslav Klose a jucat la Lazio cinci ani (2011-2016). A jucat 171 de meciuri şi a marcat 63 de goluri, reuşind şi 35 de pase decisive.

Afla mai multe despre: mihai stoicaklose 

viewscnt
Articole similare