You are here:

Mihai Stoichiţă, sfat pentru Daniel Bîrligea: ”Doar aşa poţi să-l obligi pe Lucescu să te ia la echipa naţională”

Mihai Stoichiţă, sfat pentru Daniel Bîrligea: ”Doar aşa poţi să-l obligi pe Lucescu să te ia la echipa naţională”

Echipa națională

Comentarii

Daniel Bîrligea (24 de ani) a primit un sfat important de la Mihai Stoichiţă (70 de ani) cu privire la echipa naţională a României.

Detalii din interiorul naţionalei României: ”S-a format un grup care e greu de spart”

Faptul că Daniel Bîrligea nu a fost inclus în lotul României pentru meciurile cu Cipru şi Lituania a declanşat o avalanşă de opinii şi păreri în fotbalul românesc.

Atacantul român s-a transferat la FCSB şi a avut un impact imediat la echipa campioană. Parte a naţionalei tricolore la EURO 2024, Bîrligea nu a fost luat în considerare de Mircea Lucescu la acţiunea din această lună a primei reprezentative.

Despre subiectul în cauză a vorbit şi Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), care a avut cuvinte de laudă pentru jucătorul de la FCSB şi a transmis că va veni şi rândul său să fie convocat la naţionala României.

”Lucescu a văzut toate meciurile României, s-a format un grup care e greu de spart, e un grup care a demonstrat că poate să joace la un nivel înalt. Atunci, concurenţa devine acerbă, toţi întreabă de unul sau de altul.

E timp să vină şi Bîrligea, e un jucător care mie-mi place foarte mult, îl admir. Va veni şi timpul lui, trebuie să ai răbdare, să nu renunţi, să joci la fel de bine ca să-l obligi pe Lucescu să te ia la echipa naţională”, a declarat Stoichiţă, potrivit AS.

Naţionala României joacă mai întâi cu Cipru, sâmbătă, şi cu Lituania, marţi. Ambele meciuri sunt de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalamihai stoichitadaniel birligeafcsb 

viewscnt
Articole similare