Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, fără ezitare: ”N-a fost penalty”. Ce sfat i-a dat lui Dinamo, dar nu a fost ascultat: ”Le-am şi spus” | VIDEO

Mircea Lucescu, fără ezitare: ”N-a fost penalty”. Ce sfat i-a dat lui Dinamo, dar nu a fost ascultat: ”Le-am şi spus” | VIDEO
Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) a tras concluziile după remiza dintre Dinamo şi Petrolul Ploieşti, în play-out-ul Superligii României, şi s-a pronunţat cu privire la cea mai controversată fază de arbitraj a partidei.

Dinamo şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci din etapa a doua a play-out-ului din Superliga României.

Partida de pe ”Arcul de Triumf” a fost plin de evenimente. Gabriel Moura a deschis scorul pentru dinamovişti, în minutul 39, în timp ce Gicu Grozav a marcat golul egalizator pentru Petrolul în minutul 90+13, dintr-un penalty controversat.

Viziunea lui Mircea Lucescu asupra meciului încheiat fără victorie de Dinamo în compania Petrolului

La finalul meciului, Mircea Lucescu a comentat cele întâmplate la partida din Bucureşti şi consideră că nu a fost penalty la faza în cauză.

”În mod normal n-a fost penalty. Astfel de situaţii se întâlnesc cu zecile într-un joc, dar a fost vina lui Dinamo pentru că s-a retras foarte mult, faptul că s-au apărat cu şase jucători. N-au contat deloc pe contraatac.

Era normal ca uşor-uşor Petrolul să-i împingă în propriul careu. Orice fază putea să fie o situaţie de genul acesta, dar cred că nu se impunea penalty.

Le-am şi spus. În momentul în care o echipă renunţă la jocul de atac şi doar se apără în careu, câştigă cei care sunt mai agresivi, mai încrezători. Pleacă şi copii mai dezamăgiţi. Nu a fost penalty.

Din păcate, nivelul fotbalului românesc încă nu a ajuns la ce se joacă în campionatul grec sau în Turcia. Sunt şi meciuri în care ambiţia, motivaţia, entuziasmul pot să facă dintr-un meci normal unul foarte bun.

Dar astea sunt excepţiile. Eu aş fi vrut să dispară excepţiile şi asta să fie o normalitate. Să vedem fotbal. (n.r. când revine ca antrenor) Până în iune, nu”, a declarat Mircea Lucescu, după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo a ratat o şansă uriaşă de a părăsi penultimul loc. În loc să urce până pe locul 6 în play-out, ”câinii” şi-au trecut în cont un singur punct. Au 16 puncte şi sunt la egalitate cu FCU Craiova.

Afla mai multe despre: dinamosuperligamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare