Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a găsit arma cu care îl poate anihila pe Marius Măldărăşanu. De ce spune fostul selecţioner că este ”îndrăgostit” antrenorul lui FC Hermannstadt

Mirel Rădoi a găsit arma cu care îl poate anihila pe Marius Măldărăşanu. De ce spune fostul selecţioner că este ”îndrăgostit” antrenorul lui FC Hermannstadt
Comentarii

Mirel Rădoi a vorbit înaintea meciului dintre Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt, din etapa a opta a Superligii.

Universitatea Craiova a reuşit să treacă repede peste eliminarea dramatică din cupele europene şi să câştige în faţa lui FC Botoşani (1-0), provocând moldovenilor primul eşec stagional.

Următoarea partidă pentru formaţia din Bănie este cu FC Hermannstadt, o altă echipă neînvinsă până în acest moment al campionatului.

Mirel Rădoi, despre Marius Măldărăşanu: ”Era îndrăgostit de acest sistem”

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Mirel Rădoi a scos în evidenţă ”slăbiciunea” lui Marius Măldărăşanu pentru sistemul de joc 4-3-3, pe care acest l-a pus în practică la nou-promovata sibiană şi care până acum a dat roade.

”Întâlnim o echipa care joacă toate meciurile de acasă pe teren neutru, chiar dacă sunt foarte aproape de oraşul lor. 

Oarecum acest 4-3-3 pe care Măldărăşanu îl joacă e îndrăgostit, să spun aşa, de el pentru că am fost colegi la licenţa Pro un an jumate şi era îndrăgostit de acest sistem. Toate ideile lui se găsesc în acest model de joc. 

Ar fi cea mai mare greşeală să îi subestimăm din cauza problemelor pentru că în astfel de momente grele te poţi motiva din ceea ce se întâmplă în jurul tău.

O echipă foarte agresiva, o echipă care ştie ce vrea atât pe faza de atac, cât şi pe faza de apărare. Sunt puţine echipe în România care joacă de maniera asta.

Pentru mine, Mitrea (n.r. Bogdan) nu a fost o surpriză”, a declarat Rădoi, la conferinţa de presă.

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: radoimaldarasanu 

viewscnt
Articole similare