Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica i-a distrus pe jucătorii Andorrei. ”Faulturi de ţărănoi! Pe Coman l-au făcut zob” | EXCLUSIV

MM Stoica i-a distrus pe jucătorii Andorrei. ”Faulturi de ţărănoi! Pe Coman l-au făcut zob” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România nu s-a încurcat în meciul cu modesta reprezentativă a Andorrei şi s-a impus cu un categoric 4-0, în faţa a peste 20.000 de copii. Cunoscuţi pentru jocul dur pe care îl practică, andorranii au jucat cu ”garda sus” şi la Bucureşti şi nu i-au menajat deloc pe tricolorii noştri. Oaspeţii au primit şase cartonaşe galbene şi unul roşu.

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica i-a desfiinţat pe oaspeţi şi a contestat jocul agresiv pe care l-au practicat. În multe momente ale jocului, jucătorii Andorrei şi-au pierdut cumpătul şi au comis nişte faulturi inexplicabile, având în vedre contextul şi şansele nule de calificare. 

Oficialul FCSB s-a declarat mulţumit de joc, de cele trei puncte, dar şi de faptul că tricolorii lui Edi Iordănescu au ieşit de pe teren fără accidentări.

MM Stoica a răbufnit la adresa jucătorilor Andorrei. ”Se vede că nu-s fotbalişti. Au venit să ne lovească”

În viziunea lui Mihai Stoica, lipsa experienţei şi nivelul scăzut al oaspeţilor s-a reflectat în teren şi la faza penalty-ului României din prima repriză, când un fundaş andorran l-a lovit fără minge pe Ianis Hagi în careu.

”Ăştia au venit să ne lovească. Eu nu am văzut echipă care să vină special să te lovească. Pe Coman l-au făcut zob. Au făcut faulturi de ţărănoi. Se vede că nu-s fotbalişti, că au alte preocupări. În rest, evoluţia a fost foarte bună.

Orice victorie trebuie apreciată. Au fost nişte goluri foarte frumoase. Unii jucători au fost chiar foarte bine. S-a pus problema doar să ieşim bine de pe teren. Despre mintea andorranilor vorbeşte faza penalty-ului. Se joacă fotbal, tu vii şi dai în el. Eşti sălbatic?”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În urma acestei victorii, România a urcat pe primul loc, cu 16 puncte, unul mai mult decât Elveţia, care are un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: româniaandorraeuro 2024 

viewscnt
Articole similare