Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu e impresionat de starul dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj. ”Eu mă uit la cifre” | EXCLUSIV

MM Stoica nu e impresionat de starul dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj. ”Eu mă uit la cifre” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul ucrainean Yevgen Konopylanka (33 de ani), fotbalist trecut pe la Dnipro, Sevilla, Schalke 04 sau Şahtior Doneţk.

Yevgen Konoplyanka a adunat 83 de prezenţe şi 21 de goluri în naţionala Ucrainei, însă în ultimii ani nu s-a mai ridicat la nivelul jucătorului pentru care Schalke 04 plătea 12,5 milioane de euro celor de la Sevilla, în 2017. Deşi încă mutarea nu a fost oficializată, este de aşteptat ca ucraineanul să semneze contractul în zilele următoare.

MM Stoica nu e impresionat de starul dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj. ”Eu mă uit la cifre”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center” de pe Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, nu a fost dat pe spate de fostul finalst de Europa League. Stoica şi-a susţinut opinia pe baza faptului că fotbalistul ucrainean nu a impresionat în sezonul trecut în Polonia, campionat în care fotbaliştii români sunt jucători de bază la echipele la care activează.

”(n.r. Vi se pare o lovitură?) Nu. Eu mă uit la cifre. Dacă dai două goluri în ultimii doi ani, e greu să dai 20 într-un an. Iar Polonia este un campionat ciudat. Toţi românii de acolo sunt titulari. Râpă e căpitan de echipă. Hanca era şi el căpitan. Polonezii nu fac mare lucru prin Europa. Noi ne gândim: Polonia, ţară mare, Lewandwoski, Zielinksi, Milik, dar una e naţionala, alta e echipa”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”Am făcut cerere pentru meciul cu CFR”

”S-a depus cerere de săptămâna trecută pentru FCSB-CFR şi asteptăm răspunsul celor de la CSA. Poate că nu o să se mai ceara poliţa aia. 

(n.r. Ce şanse aveţi să jucaţi cu CFR în Ghencea?) Dacă într-adevăr nu vom juca şi meciul ăsta în Ghencea, înseamă că este anarhie totală în România si nu mai avem nicio aşteptare”, a spus Mihai Stoica.

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj se va disputa pe 6 august şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

 
 

Afla mai multe despre: cfrfcsb 

viewscnt
Articole similare