Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ziua limită” pentru marele transfer al lui Chiricheş la FCSB. Când se poate realiza mutarea fundaşului pe care Gigi Becali l-a dorit toată vara | EXCLUSIV

”Ziua limită” pentru marele transfer al lui Chiricheş la FCSB. Când se poate realiza mutarea fundaşului pe care Gigi Becali l-a dorit toată vara | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Continuă telenovela verii la FCSB. Deşi se părea că revenirea lui Vlad Chiricheş la formaţia bucureşteană intră în linie dreaptă, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia fundaşului central.

Vlad Chiricheş a fost prezent sâmbătă seară, în tribunele stadionului ”Arcul de Triumf”, la derby-ul FCSB - Dinamo, încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 2-1.

Liber de contract după ce a reuşit să-şi rupă angajamentul cu italienii de la Cremonese, internaţionalul român se află în negocieri avansate cu cei de la FCSB.

Conform ultimelor noutăţi, Vlad Chiricheş ar fi ajuns la un acord cu Gigi Becali în privinţa banilor, iar singurul aspect care ar mai fi trebuit rezolvat era durata contractului.

Patronul clubului din Berceni dorea să-i ofere o înţelegere valabilă doar un an, pe când jucătorul avea drept preferinţă un angajament pe două sezoane.

Când se face marele transfer al lui Chiricheş. ”Ziua limită” în care FCSB mai poate pune mâna pe fundaşul după care Gigi Becali a alergat toată vara | EXCLUSIV

Aflat în studioul Orange Sport, pentru a trage concluziile ca urmare a derby-ului câştigat cu Dinamo, Mihai Stoica a oferit şi cele mai noi detalii cu privire la situaţia negocierilor dintre FCSB şi Chiricheş.

Oficialul vicecampioanei României a precizat că momentan nu s-a ajuns la niciun acord şi a anunţat când ar fi ziua decisivă pentru ca FCSB să-l poată întâri cu experimentatul fundaş central.

”Nu e absolut nimic până acum. Discuţii au mai fost, dar nu ne-am înţeles. Se fac eforturi de ambele părţi. Mâine ar cam fi ziua limită ca să îl trecem pe listă pentru a fi disponibil măcar pentru retur. Noi lista am trimis-o, dar mai avem un loc. 

E bine, se prezintă foarte bine. Eu sper că se face, dar nu am nicio idee. Nu mă mai duc pe fentă, ca Boateng cu Messi”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Vlad Chiricheş a adunat nu mai puţin de 75 de meciuri în tricoul echipei naţionale a României.

Totuşi, în ciuda experienţei şi a notorietăţii pe care Chiricheş a dobândit-o până acum, există şi oameni de fotbal care sunt sceptici cu privire la integrarea acestuia în echipa FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsbvlad chirichesmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare