Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Oracolul” Mitică Dragomir nu i-a găsit loc lui Chiricheş în primul 11 al FCSB-ului. ”În locul cui să joace? Du-te, mă, de aici...”

”Oracolul” Mitică Dragomir nu i-a găsit loc lui Chiricheş în primul 11 al FCSB-ului. ”În locul cui să joace? Du-te, mă, de aici...”

Superliga

Comentarii

Vlad Chiricheş este în negocieri cu FCSB, echipă de la care s-a transfer la Tottenham în 2013, în urma unui sezon fabulos.

Căpitanul echipei naţionale a României nu a ajuns la un acord, pentru moment, cu Gigi Becali, aşa că nu a oferit un răspuns final. Propunerea patronului de la FCSB îl poate ajuta să câştige până la un milion de euro pe sezon, dacă va îndeplini şi bonusurile de performanţă. De partea cealaltă, Vlad Chiricheş şi-ar dori mai puţine bonusuri de performanţă şi mai mulţi bani, însă Gigi Becali e greu de convins să accepte cerinţele sale.

”Oracolul” Mitică Dragomir nu i-a găsit loc lui Chiricheş în primul 11 al FCSB-ului. ”În locul cui să joace? Du-te, mă, de aici...”

Deşi Chiricheş este aşteptat cu sufletul la gură de toată suflarea roş-albastră, Mitică Dragomir nu crede că fostul jucător al lui Napoli ar putea să se integreze în primul 11 al FCSB-ului. 

Ce să joace Chiricheş? În locul cui, mă? Du-te, mă, de aici, cei mai buni au fost ăştia doi, Dawa şi Harut. Chiricheş a fost febleţea mea, l-am propulsat de a luat o grămadă de bani pe el. Nu e de fundaş central, în afară de... în faţa fundaşilor centrali nu poate să joace. În faţa fundaşilor centrali şi l-aş băga. 

Aş vinde mai degrabă 1-2 jucători şi aş lua încă 1 milion pe ei. Chiricheş e firav, la jocul în forţă pe care-l joacă Steaua acum, chiar fundaşii laterali micuţi, dar tot în forţă joacă. Eu n-aş schimba nimic deocamdată”, a spus Mitică Dragomir, pentru Fanatik.ro.

”Ziua decisivă” pentru Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica a anunţat că ”ziua decisivă” a transferului lui Vlad Chiricheş la FCSB este marţi, 18 iulie. Atunci se va cunoaşte exact dacă fotbalistul va semna sau nu.

”(n.r. - mai sunt şanse ca Vlad Chiricheş să semneze cu FCSB?) Cred că mâine vom şti exact. Azi, eu am cam lipsit. Am condus toată noaptea, am o vârstă şi a cam trebuit să-mi încarc bateriile. Mâine ne întâlnim. Trag speranţe. Ţi-am spus de atunci (n.r. - acum câteva zile) că trag speranţe. Ar fi o lovitură mare pentru noi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În vârstă de 33 de ani, Chiricheş a ajuns în Italia în 2015 şi a jucat la Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

  • Cotat la 900 de mii de euro de către Transfermarkt, Vlad Chiricheş a jucat 16 meciuri pentru Cremonese în sezonul trecut din Serie A.

Vlad Chiricheş are în palmares trei trofee, toate cu FCSB: două titluri de campion al României (2012-2013 şi 2013-2014) şi o Supercupă a României (2013-2014).

Afla mai multe despre: fcsbchiricheşdragomir 

viewscnt
Articole similare