Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este anarhie dacă nu jucăm”. Continuă ”telenovela” Ghencea. MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”Am făcut cerere pentru meciul cu CFR” | EXCLUSIV

”Este anarhie dacă nu jucăm”. Continuă ”telenovela” Ghencea. MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”Am făcut cerere pentru meciul cu CFR” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB visează în continuare să joace în Ghencea după ce a primit ”interzis” pentru derby-ul cu Dinamo. Următorul meci considerat pe teren propriu al roş-albaştrilor este cel cu CFR Cluj din etapa a patra a Superligii.

Meciul cu Dinamo de pe ”Arcul de Triumf” a avut cea mai mică asistenţă din istoria duelurilor dintre cele două rivale (6100 de spectatori), exceptând partidele din perioada pandemiei. Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center” de pe Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a dezvăluit că oficialii roş-albaştrilor au înaintat o cerere pentru a juca partida cu CFR Cluj în ”Templul fotbalului românesc”.

MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”Am făcut cerere pentru meciul cu CFR”

S-a depus cerere de săptămâna trecută pentru FCSB-CFR şi asteptăm răspunsul celor de la CSA. Poate că nu o să se mai ceara poliţa aia. 

(n.r. Ce şanse aveţi să jucaţi cu CFR în Ghencea?) Dacă într-adevăr nu vom juca şi meciul ăsta în Ghencea, înseamă că este anarhie totală în România si nu mai avem nicio aşteptare”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj se va disputa pe 6 august şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Marcel Ciolacu: ”Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea”

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, la derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, şi le-a oferit ”roş-albaştrilor” o veste mult aşteptată. Premierul a afirmat că aşteaptă raportul Corpului de Control pentru a vedea de ce CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la nicio înţelegere pentru închirierea stadionului, înainte de a lua anumite decizii.

Marcel Ciolacu a dat asigurări că FCSB va juca cât de curând în Ghencea, pe baza unui contract standard, deoarece Stadionul ”Steaua” aparţine statului şi trebuie pus în slujba sportului de performanţă.

”Foarte frumos. Mă bucur că Dinamo e din nou în Liga 1. M-am uitat în tribune să văd terorişti. Nu am văzut. Nu sunt specialist în clauze. Aştept raportul Corpului de Control. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal.

FCSB va juca în Ghencea. Sunt ferm convins. E un lucru normal. Nu e un moft al nimănui. Cu solicitare normală, orice echipă poate să joace în Ghencea. Orice echipă poate să joace şi în Ghencea.

Nu am discuţii...nu-i cunosc pe domnii Talpan şi Becali. Eu vorbesc despre o normalitate. Nu se poate să avem echipe de această talie, iar anumiţi funcţionari să confunde bunurile statului şi să le gestioneze după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă seara, după partida FCSB - Dinamo.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamosteaua 

viewscnt
Articole similare