Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mutu a înţeles că nu o să mai aibă ce a avut la Rapid”. ”Briliantul”, la primul moment dificil la CFR Cluj | EXCLUSIV

”Mutu a înţeles că nu o să mai aibă ce a avut la Rapid”. ”Briliantul”, la primul moment dificil la CFR Cluj | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de Rapid Bucureşti, scor 0-1 (0-1), sâmbătă, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 25-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat chiar de fostul jucător al celor de la CFR Cluj, Damjan Djokovic, în minutul 9, cu un şut deviat, din interiorul careului mare.

Adrian Mutu şi primele dileme de la CFR Cluj

Pentru Adrian Mutu a fost al treilea meci pe banca celor de la CFR Cluj şi, totodată, a bifat prima înfrângere, chiar împotriva unei contracandidate la locurile fruntaşe, Rapid, care în acest moment s-a apropiat la şase puncte de liderul FCSB.

  • FCSB joacă, duminică, contra celor de la Sepsi, acasă, de la ora 20:45.

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru consideră că Adrian Mutu se confruntă cu primele probleme reale de când a preluat-o pe CFR Cluj. Trebuie să analizeze cu atenţie ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid şi să schimbe ceva, dacă vrea să obţină victorii în următoarele dueluri.

În acelaşi timp, ”Pandi” consideră că ”Briliantul” a înţeles, sâmbătă seară, faptul că la CFR Cluj nu va avea parte de acea ”nebunie” specifică Giuleştiului, unde suporterii sunt pătimaşi la fiecare meci - fie acasă, fie în deplasare, deoarece lucrurile sunt total opuse la Cluj.

Vezi că şi Mutu încearcă acuma, dar nu poate. Câştigă două meciuri, e bucuros, iar acum este pentru prima dată într-o situaţie mai puţin bună. Merge la FCU Craiova şi se întreabă: `Ce fac, pe cine bag?`. Acum ai mari semne de întrebare cu ce echipă joci pentru că unii te-au cam pus pe gânduri.

Mi s-a părut că înţelege că nu o să mai aibă ce-a avut la Rapid: nici acasă, atmosfera, nici în deplasare atmosfera, nici bucuria aia. Nici nimic. La CFR totul e liniar. La Rapid, acum eşti pe gard, mâine treci pe sub gard. Nişte tragedii de la zi la alta.

La CFR e totul liniar. S-au obişnuit aşa şi cu 1-0 ăla. Au fost o grămadă. Linişte totală. Acum se gândeşte ce face”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mutucfr cluj-rapidbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare