Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, în pericol să îşi piardă golgheterul! ”Arma letală” din atacul CFR-ului poate pleca de la Cluj: ”Perioada de mercato e deschisă acolo”| EXCLUSIV

Mutu, în pericol să îşi piardă golgheterul! ”Arma letală” din atacul CFR-ului poate pleca de la Cluj: ”Perioada de mercato e deschisă acolo”| EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Perioada de transferuri s-a încheiat în majoritatea campionatelor puternice din Europa, însă CFR nu a renunţat la ideea de a faci bani frumoşi pe Philip Otele, încă din această iarnă.

Turcia, posibilă destinaţie pentru Otele? 

Invitat în studioul Orange Sport, Marius Bilaşco, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a dat de înţeles că există discuţii între oficialii din Gruia şi unul, sau mai multe cluburi din Turcia.

În ”ţara Semilunei”, perioada de mercato se sfârşeşte pe 9 februarie, astfel că ar mai rămâne o săptămână în care Neluţu Verga poate da lovitura, dacă va ajunge la un acord cu un club din Turcia.

Silviu Tudor Samuilă: Otele nu mi se părea neapărat constant la UTA. Mi se părea că avea meciuri bune şi meciuri mai puţin bune. De când a venit la CFR Cluj mi se pare că a căpătat constanţă. Nu întâmplător a fost aproape de un transfer. De ce a căzut transferul?

Marius Bilaşco: Tot timpul au fost discuţii în jurul lui. Mai sunt ţări în care perioada de transfeuri este deschisă, de exemplu Turcia.

Philip Otele este golgheterul celor de la CFR Cluj

Philip Otele a sosit la CFR Cluj liber de contract, în vara lui 2023, de la la UTA Arad, iar acum poate umple conturile formaţiei din Ardeal. În acest sezon, Philip Otele a bifat 23 de meciuri pentru CFR Cluj, în care a marcat 9 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

În cariera sa, Otele a evoluat pentru formaţiile Teesside United, Wolviston, Kauno Zalgiris, UTA Arad şi CFR Cluj.

  • Cota de piaţă a nigerianului Philip Otele (24 de ani) este de 1.000.000 de euro, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: superligăcfr clujadi mutuphilip otele 

viewscnt
Articole similare