Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-au bătut pe heirup aşa". Frustrare pentru Alex Chipciu, după ce U Cluj a ratat finala Cupei României: "Mi-e greu s-o iau din nou de la capăt"

"Ne-au bătut pe heirup aşa". Frustrare pentru Alex Chipciu, după ce U Cluj a ratat finala Cupei României: "Mi-e greu s-o iau din nou de la capăt"

Cupa României

Comentarii

Doi dintre cei mai importanţi fotbalişti de la U Cluj, Alex Chipciu şi Dan Nistor, au fost dezamăgiţi că au ratat finala Cupei României. Amândoi au susţinut că ardelenii au jucat fotbal, în timp ce echipa lui Dorinel Munteanu a câştigat din două faze fixe.

Frustrare pentru Alex Chipciu! "Ei ne-au bătut pe heirup, aşa s-a calificat şi Real cu City"

Oţelul Galaţi a învins joi, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României. Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istorie în finala competiţiei, după două cornere la care au înscris Cisse şi Chipciu, în proprie poartă. 

La final, Alex Chipciu şi-a vărsat frustrarea, mai ales că U Cluj trebuie s-o ia de la capăt din sezonul următor, în privinţa obiectivelor. 

"Da, e dureros, a fost dureros şi să pierdem şansa play-off-ului. Asta a fost, asta e soarta noastră. Când trebuie să fii acolo nu eşti şi când trebuie s-o iei de la capăt nu că mă dă înapoi... Munceşti mult... Am controlat jocul aşa, ei ne-au bătut pe heirup aşa, aşa s-a calificat şi Real cu City ieri. La Galaţi se permite jocul dur, s-au pierdut marcaje, le-a permis şi arbitrul puţin. 

La gol m-a băgat în poartă aşa, m-a lovit, m-a împins. Nu avem nici talie noi şi avem de suferit. Ăsta e fotbalul, controlezi lucrurile pe care crezi că le poţi controla, dar asta e viaţa.

Dacă analizez strict pe fotbal, noi am vrut să jucăm fotbal, ei au avut două faze fixe şi aia a fost. Uneori nu că ajung la saturaţie, dar e greu să o iei din nou de la început, să te antrenezi, dar nu poţi controla tot. Eu cred că am jucat fotbal azi, dar se întâmplă să pierzi. 

Acum trebuie să terminăm pe locul al şaptelea şi să jucăm fotbal", a declarat Alex Chipciu, pentru Prima Sport. 

Dan Nistor, după Oţelul - U Cluj 2-1, în semifinala Cupei României: "Ne-au bătut din două faze"

Şi Dan Nistor a evidenţiat faptul că U Cluj a încercat să joace fotbal.

"O seară neagră pentru noi, au avut două faze fixe şi ne-au marcat două goluri. N-am mai făcut jocul de pase din prima repriză. Ne-au bătut din două faze fixe azi. Chiar şi după ce au marcat a fost ocazia incredibilă a lui Vali Gheorge, mergeam în prelungiri şi care era mai proaspătă fizic câştiga. 

Duminică avem din nou meci cu ei, iar dacă pierdem din nou ne înscriem pentru retrogradare", a spus Dan Nistor, după eliminarea lui U Cluj din Cupa României. 

Oţelul merge pentru a doua oară în finala Cupei României, după prezenţa din 2003-2004. Adversara gălăţenilor în finală va fi Corvinul Hunedoara.

Afla mai multe despre: alex chipciualex chipciu u clujotelul u cluj 

viewscnt
Articole similare