Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate deveni comandant la CSA Steaua şi anunţă de cine depinde viitorul echipei de fotbal: "De acolo se trasează linia" | EXCLUSIV

Poate deveni comandant la CSA Steaua şi anunţă de cine depinde viitorul echipei de fotbal: "De acolo se trasează linia" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, poate fi înlocuitorul actualului preşedintele de la CSA Steaua Bucureşti, Răzvan Bichir. În privinţa echipei de fotbal, preşedintele secţiei de lupte din Ghencea spune că decizia este în curtea Ministerului Apărării Naţionale.

De cine depinde soarta echipei de fotbal de la CSA Steaua Bucureşti

Răzvan Bichir este pe finalul mandatului la CSA Steaua Bucureşti, iar MApN a purtat discuţii preliminare cu Răzvan Pîrcălabu pentru postul de preşedinte

Întrebat ce va face pentru a îndrepta situaţia în privinţa echipei de fotbal, care este blocată în Liga 2, fostul sportiv a spus că linia este dictată de MApN. 

"Eu am spus şi în trecut. Am avut o discuţie la nivel de minister, dar dânşii trebuie să decidă. Eu mi-am manifestat disponibilitatea, fac parte din această familie frumoasă a clubului Steaua. 

(n.r. - Ce veţi face cu echipa de fotbal?) Să vedem ce se va întâmpla, după care e foarte importantă şi discuţia pe care o voi avea cu MApN, că de acolo se trasează linia. Vedem ce îşi doresc dânşii, după care vedem ce avem de făcut.

Fiecare vine cu strategia lui. Nu pot spune dacă sunt multe de schimbat sau nu, vedem pe parcurs. Mereu am fost un tip care am respectat fair-play-ul şi aşa voi proceda, iar mereu Steaua trebuie să se lupte pentru locul întâi", a spus Răzvan Pîrcălabu, pentru Orange Sport. 

Steaua Bucureşti a ratat play-off-ul din actualul sezon al Ligii 2 şi a ajuns în grupa B din play-out.

"Militarii" antrenaţi de Daniel Opriţa ocupă primul loc, cu 34 de puncte, în faţa echipelor: Concordia Chiajna, Chindia Târgovişte, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina, Tunari şi Progresul Spartac. 

Afla mai multe despre: csa steaua bucuresticomandant csa steauarazvan pircalaburazvan bichir 

viewscnt
Articole similare