Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga, războinic înainte de CFR Cluj - FCSB: "Le vom face sărbătorile dezamăgitoare"

Neluţu Varga, războinic înainte de CFR Cluj - FCSB: "Le vom face sărbătorile dezamăgitoare"

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga a prefaţat meciul din etapa a 19-a dintre CFR Cluj şi FCSB, patronul celor de la CFR a transmis un mesaj către tabăra adversă.

Partida dintre CFR Cluj şi FCSB este capul de afiş al etapei cu numărul 19 din Superliga.

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, îşi doreşte victoria pe teren propriu împotriva rivalilor de la FCSB.

CFR se poate apropia la două puncte de FCSB

Liderul din Superliga s-a încurcat în ultima etapă şi i-a permis contracandidatei la titlu să se apropie la doar două puncte în cazul unui succes în duelul direct.

„Avem meci foarte important cu FCSB, echipa care este pe primul loc, şi vreau să câştigăm. Nu accept nimic altceva decât o victorie în faţa FCSB-ului.

Nu mă mai luaţi pe mine, nu încercaţi să mă băgaţi în polemici cu Gigi Becali. Nu am nimic cu omul. Eu vreau să câştigăm, să arătăm că suntem cea mai bună formaţie şi că ne batem la titlu.

Sperăm să luăm campionatul în acest an chiar dacă este unul de reconstrucţie” a declarat Neluţu Varga, pentru Fanatik.

Varga ştie că echipa sa va avea parte de o partidă dificilă cu FCSB, dar crede că băieţii lui Andrea Mandorlini se pot impune.

"Echipa joacă un fotbal frumos, dar important este să adunăm puncte. Trebuie neapărat să batem FCSB-ul, să ne apropiem de ei, să le suflăm în ceafă şi când începe play-off-ul, cel mai important segment al campionatului, să fim într-o poziţie în care să atacăm puternic. 

Normal că FCSB este o echipă bună, dar eu cred că CFR Cluj este o echipă mult mai bună, mult mai calitativă decât cei de acolo. Spun asta cu tot respectul faţă de fotbaliştii de la FCSB.

Va fi o partidă dificilă, dar sunt ferm convins că avem forţa să batem FCSB-ul. Dacă la începutul campionatului nu prea aveau cu cine juca, glumind puţin, ne ziceau: ‘daţi-ne adversari’, văd că în ultimul timp au parte de adversari de cred că s-au săturat.

Sunt convins că şi noi ne vom încadra acolo şi o să le facem Sărbătorile puţin mai dezamăgitoare cu o victorie în faţa propriilor noştri suporteri" a mai spus Varga.

Afla mai multe despre: cfr clujnelutu vargafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare