Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică şi-a decis viitorul! A anunţat dacă va continua la CS Mioveni sau nu: ”De asta am spus” | EXCLUSIV

Nicolae Dică şi-a decis viitorul! A anunţat dacă va continua la CS Mioveni sau nu: ”De asta am spus” | EXCLUSIV

CS Mioveni

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a explicat motivul de ce a dat de înţeles că ar dori să renunţe la funcţia de antrenor principal al formaţiei CS Mioveni, ultima clasată din Superligă.

Nicolae Dică a dat senzaţia, după meciul pierdut cu Petrolul Ploieşti, că ia în considerare să îşi dea demisia de la conducerea tehnică a formaţiei CS Mioveni.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani s-a arătat dezamăgit de parcursul extrem de slab al echipei argeşene în play-out-ul Superligii, unde a înregistrat eşecuri pe linie: 0-3 cu U Craiova 1948, 0-1 cu Chindia şi 0-2 cu Petrolul.

Nicolae Dică şi-a decis viitorul! A anunţat dacă va continua la CS Mioveni sau nu: ”De asta am spus” | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a explicat motivul pentru care a fost la un pas să îşi dea demisia din funcţie. Chiar eşecul cu Petrolul ”i-ar fi pus capac”.

””Eram puţin dezamăgit după joc, de asta am spus că mă gândesc (n.r. să demisioneze, dar, după, am stat, am analizat foarte bine şi am zis că nu sunt genul de om care să renunţe aşa de uşor şi m-am ataşat de băieţi, de grup.

Am zis că încerc în continuare cu staff-ul, cu conducerea să scoatem maximum din umătorul joc. Sperăm să reuşim acest lucru. De asta am decis să merg mai departe.

Sunt şanse foarte mici, dar dacă reuşim să câştigăm meciul ăsta cu Hermannstadt, începem să credem şi noi puţin, în funcţie şi de ce se întâmplă la celelalte echipe.

Am fost dezamăgit că nouă etape am mers bine (n.r. în sezonul regular), am pierdut doar două jocuri şi am intrat în play-out la trei puncte de baraj. Ne apropiasem foarte mult.

A fost dezamăgirea că nu am arătat foarte bine în cele trei jocuri din play-out. Cu Petrolul am fost foarte dezamăgit, pe faza ofensivă, nu ne creăm ocazii. Suferim mult în ultimii 25 de metri. Îmi doresc mai mult de la băieţii mei.

(n.r. dacă ar mai da acum curs ofertei de la Mioveni) Bineînţeles, am curaj de felul meu. Nu îmi e frică de nimic. Este un lucru pe care l-am încercat. Am muncit în fiecare zi să facem rezultate. E un lucru la care m-am înhămat cu mare încredere”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Nicolae Dică este în fucţie la CS Mioveni de la începutul anului şi a stat la conducerea echipei în 13 meciuri până acum.

În etapa următoare a Superligii, CS Mioveni o va întâlni pe FC Hermannstadt, sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 12:00.

În clasamentul din play-out, gruparea argeşeană ocupă ultimul loc, cu doar 11 puncte acumulate.

Prima echipă deasupra liniei retrogradării este U Cluj, cu 20 de puncte, iar UTA Arad, ocupanta primului loc de baraj, are un avans de şapte puncte.

Afla mai multe despre: nicolae dicamioveni 

viewscnt
Articole similare