Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

No comment! Decizia luată la vârful CSA Steaua şi comunicată legendelor clubului, după FCSB - CFR Cluj | EXCLUSIV

No comment! Decizia luată la vârful CSA Steaua şi comunicată legendelor clubului, după FCSB - CFR Cluj | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a privit cum stadionul din Ghencea a fost închiriat de FCSB şi ocupat de 28.519 de spectatori, conform anunţului oficial, la meciul cu CFR Cluj. Dacă dinspre echipa din Superliga părerile au curs, dinspre clubul din Liga 2 n-au existat reacţii.

Oficialii CSA Steaua le-au interzis legendelor clubului să mai vorbească despre FCSB - CFR Cluj

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii, însă importantă pentru bucureşteni a fost revenirea în Ghencea, după opt ani de pauză. 

Negocierile pentru ca FCSB să joace pe Stadionul Steaua au fost dure, cu o primă tentativă eşuată de a juca derby-ul cu Dinamo pe noua arenă din Ghencea. 

În jurul meciului cu "câinii", dinspre CSA Steaua Bucureşti au existat voci importante care au criticat prezenţa FCSB pe Stadionul Steaua, printre care cea a lui Florin Talpan sau Adrian Bumbescu, amândoi angajaţi ai clubului sportiv. 

Nu şi de această dată. În preajma meciului FCSB - CFR Cluj, disputat în Ghencea, şi după semnarea contractului de închiriere a fost linişte. 

Se pare că de la vârful CSA Steaua a venit o directivă. Pentru Orange Sport, Adrian Bumbescu, actualul consilier pe probleme tehnice la CSA Steaua Bucureşti, a dezvăluit că nu i-a mai fost permis să ofere declaraţii despre meciul FCSB - CFR Cluj, iar marele fotbalist al "militarilor" s-a conformat. 

"Nu mai vreau să vorbesc nimic pe această temă. Nu mai putem da declaraţii în privinţa acestui subiect (n.r. - FCSB, pe Stadionul Steaua)", a declarat Adrian Bumbescu pentru Orangesport.ro. 

CSA Steaua le-a impus celor de la FCSB o clauză atipică

După dezvăluirea făcută de Adrian Bumbescu, în acest moment indică o pace temporară între FCSB şi CSA Steaua la nivelul declaraţiilor publice. 

Prin contractul de închiriere pentru arena din Ghencea, cei de la FCSB s-au angajat să nu pretindă numele Stelei Bucureşti şi să nu denigreze imaginea CSA.  

"În contract e că nu avem voie să comentăm, că noi sumtem Steaua, că dregem şi nici nu avem voie de aşa ceva. În timpul contractului, de ieri (n.r. - luni)şi până când se termină meciul (n.r. - duminică). Nu că n-am voie să vorbesc, să nu denigrăm CSA, să nu vorbim urât, să nu spunem că noi suntem Steaua, să nu incităm", spunea Gigi Becali în urmă cu câteva zile.  

Momentan, FCSB nu e sigură că va disputa următorul meci din preliminariile Conference League tot pe Stadionul Steaua, în timp ce CSA a primit interzis să organizeze încă un meci pe arena proprie

Afla mai multe despre: csa steaua bucurestifcsb cfr clujadrian bumbescu 

viewscnt
Articole similare