Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme pentru Simona Halep! Informaţii din cazul de dopaj. Totul se poate răsturna! | EXCLUSIV

Noi probleme pentru Simona Halep! Informaţii din cazul de dopaj. Totul se poate răsturna! | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Orange Sport a intrat în posesia unor informaţii noi în legătură cu cazul de dopaj al Simonei Halep, fostul lider mondial din WTA care a picat un test anti-doping şi a fost testată pozitiv cu roxadustat!

Simona Halep (31 de ani) are parte de noi probleme în cazul de dopaj, după izbucnirea scandalului în care este implicată după ce a picat un test antidoping susţinut la US Open 2022. Orange Sport are noi detalii despre necazurile cu care se confruntă dubla câştigătoare de Grand Slam.

Necazuri pentru Simona Halep! Noi informaţii din cazul de dopaj. Ce se întâmplă cu sportiva | EXCLUSIV

Cazul de dopaj al Simonei Halep e departe de final. Sursele Orange Sport indică faptul că sportiva din România are parte de noi probleme. "Simo" a reînceput, recent, antrenamentele, chiar dacă a fost suspendată provizoriu după izbucnirea scandalului de dopaj în urma testării pozitive cu roxadustat, substanţă interzisă de WADA de mai mulţi ani.

Simona Halep nu se poate antrena, conform surselor Orange Sport din anturajul româncei, pe nicio bază omologată şi utilizată de sportivi profesionişti. Astfel, "Simo" nu poate folosi baza de la Izvorani sau cea a Federaţiei Române de Tenis şi îşi desfăşoară şedinţele de pregătire la Stejarii Country Club.

În plus, fostul lider mondial nu poate avea ca partener de antrenament niciun jucător sau jucătoare din circuitul profesionist, altfel aceştia riscând şi ei suspendarea. Mai mult, Simona Halep nu poate fi antrenată de niciun antrenor. Dacă este prinsă că încalcă vreuna din aceste interdicţii, suspendarea Simonei riscă să o ia de la 0, indiferent cât a stat pe tuşă până în prezent.

Afla mai multe despre: simona halepproblemesuspendaredopajtenis 

viewscnt
Articole similare