Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am mai jucat de şase meciuri şi tot eu sunt golgheterul echipei”. Reprimit în lot de Rădoi, Andrei Ivan aruncă ”săgeţi”: ”Sper să marchez etapa viitoare”

”Nu am mai jucat de şase meciuri şi tot eu sunt golgheterul echipei”. Reprimit în lot de Rădoi, Andrei Ivan aruncă ”săgeţi”: ”Sper să marchez etapa viitoare”
Comentarii

Andrei Ivan (25 de ani) a fost reprimit de Mirel Rădoi în lotul celor de la Universitatea Craiova. Antrenorul l-a exclus pentru mai multe acte de indisciplină în afara terenului, dar şi pentru atitudinea superficială arătată la meciurile în care a evoluat pentru echipă.

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul local cu FC U Craiova, scor 0-2, în etapa a 19-a din Liga 1.

Formaţia lui Mihai Rotaru a suferit prima înfrângere în faţa Craiovei lui Mititelu, iar Mirel Rădoi a avut din nou un discurs acid la capătul meciului.

”Nu am mai jucat de şase meciuri şi tot eu sunt golgheterul echipei”. Reprimit în lot de Rădoi, Andrei Ivan aruncă ”săgeţi”: ”Am fost accidentat”

Totodată, şi Andrei Ivan a avut de transmis câteva gânduri după ce a primit o nouă şansă din partea lui Rădoi.

După o perioadă în care a fost exclus din lot, atacantul de 25 de ani a fost reprimit de către antrenorul său şi a primit minute şi în restanţa cu Chindia (1-1) şi în duelul cu FC U Craiova.

Ivan a subliniat faptul că a rămas golgheterul echipei, chiar şi în ciuda perioadei în care a fost pedepsit cu Rădoi.

”Am făcut o primă repriză bună, trebuia să marcăm. Nu am marcat şi ne-a costat. În a doua repriză au marcat, Mister a încercat să bage forţe noi, dar nu am putut să facem nici noi nimic.

Cei de la FC U au fost mai organizaţi. Pot să o numesc o zi neagră pentru noi, pentru toată echipa.

Trebuie să mergem mai departe. Am venit după perioada în care am fost accidentat, am avut probleme cu glezna, dar acum sunt sută la sută.

Nu vreau să vorbesc despre ce a fost (n.r. despre excluderea din lot), vreau să vorbesc despre meci. O atmosferă frumoasă şi le mulţumesc că ne susţin.

Nu am mai jucat de şase meciuri şi tot eu sunt golgheterul echipei. Sper să marchez etapa viitoare”, a declarat Ivan, după meciul cu FC U Craiova.

Andrei Ivan a jucat 14 meciuri în acest sezon de Liga 1. A marcat patru goluri, tot atâtea câte a reuşit şi mijlocaşul Alex Creţu.

 

Afla mai multe despre: ivanu craiova 

viewscnt
Articole similare