You are here:

”Nu aş spune şoc”. Mutu a găsit motivul pentru criza slabă a Rapidului: ”E normal să vină criticile ca o avalanşă peste ei”

”Nu aş spune şoc”. Mutu a găsit motivul pentru criza slabă a Rapidului: ”E normal să vină criticile ca o avalanşă peste ei”

Rapid

Comentarii

Antrenorul Adi Mutu (45 de ani) şi-a exprimat opinia cu privire la situaţia din prezent a fostei sale echipe, Rapid.

Rapid a început campionatul sub aşteptări. Deşi conducerea şi fanii aveau încredere că noul sezon va aduce entuziasm în Giuleşti, odată cu multiplele schimbări survenite în cadrul clubului, realitatea este cu totul alta.

Formaţia din Guleşti încă nu a câştigat vreun în meci în noul sezon din campionat, dar toată suflarea vişinie speră ca prima victorie să vină în meciul cu Gloria Buzău, din etapa a cincea.

Mutu, despre startul slab de sezon al Rapidului: ”Nu aş vrea să pun şi eu benzină pe foc”

Despre situaţia de acum a Rapidului a vorbit şi Adi Mutu, fostul antrenor al giuleştenilor, care a punctat un motiv pentru care echipa de lângă Podul Grant a avut rezultate slabe în acest început de sezon, anum pregătirea fizică. 

”Nu aş spune şoc, pentru că aş da un verdict şi nu cred că este cazul acum. E normal să vină criticile ca o avalanşă peste ei şi nu aş vrea să pun şi eu benzină pe foc.

Ei ştiu ce nu merge sau cel puţin încep să realizeze. Cel mai îngrijorător lucru este că echipa nu e la înălţime din punct de vedere fizic. Dacă ne gândim la calitatea fizică sau prospeţimea pe care o avea Sepsi, ne dăm seama că este o diferenţă foarte mare faţă de Rapid.

Sepsi a atacat până în ultima secundă, chiar dacă a riscat. Şi-au dorit victoria, ceea ce nu am văzut la Rapid, au acceptat 2-2 şi au ţinut de rezultat.

Interpretarea lor nu e aşa cum trebuie, au avut trei fundaşi centrali în teren plus poziţia lui Paul Iacob. El a mai jucat pe această poziţie la Academia lui Hagi şi sporadic cu Lobonţ.

Asta mă face să mă gândesc că probabil s-a consultat cu Bogdan Lobonţ, chiar împotriva Farului a jucat Paul Iacob la mijloc”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

Adi Mutu a pregătit-o pe Rapid între 2022 şi 2923, iar în acest moment este liber de contract. El a fost în Giuleşti la meciul dintre Rapid şi Sepsi (2-2).

Afla mai multe despre: rapidsuperligaadi mutu 

viewscnt
Articole similare