Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu l-am văzut niciodată atât de slab”. Un superstar de la Manchester City, luat la ţintă după evoluţiile mediocre de la Cupa Mondială: ”Asta mă deranjează cel mai tare” | EXCLUSIV

”Nu l-am văzut niciodată atât de slab”. Un superstar de la Manchester City, luat la ţintă după evoluţiile mediocre de la Cupa Mondială: ”Asta mă deranjează cel mai tare” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Belgia are emoţii în privinţa calificării în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Naţionala pregătită de Roberto Martinez a pierdut meciul cu Maroc, după o evoluţie care nu s-a ridicat la nivelul pe care îl aşteptau fanii acesteia şi specialiştii. De Bruyne (28 de ani)

Belgia a fost învinsă de Maroc, scor 0-2, în etapa a doua din grupa F a Campionatului Mondial din Qatar.

Maroc a înscris pe finalul primei reprize, în minutul 45, prin Ziyech, care a transformat o lovitură liberă. Golul a fost însă anulat după consultarea VAR, pe motiv de offside la Romain Saiss.

Africanii Marocanii au marcat totuşi din lovitură liberă, în minutul 73, atunci când Sabiri, abia intrat pe teren, a trimis direct în plasa o lovitură liberă de pe parte stângă a terenului.

Marocanii au dat lovitura decisivă în al doilea minut al prelungirilor, când Aboukhlal a înscris pentru 2-0, cu un şut sub transversală.

La finalul meciului, ca urmare a rezultatului şi a prestaţiei Belgiei, au avut loc incidente pe străzile din Bruxelles.

De Bruyne, luat la ţintă după evoluţiile mediocre de la Cupa Mondială: ”Nu l-am văzut niciodată atât de slab” | EXCLUSIV

Totodată, Basarab Panduru a analizat şi el jocul echipei naţionale pregătite de Roberto Martinez şi l-a criticat dur pe starul lui Manchester City, Kevin De Bruyne.

”Belgia arată rău, jucătorii arată rău, De Bruyne arată foarte rău. Mă întreb dacă l-am văzut vreodată la City, când pierde mingea, să stea? Să nu alerge? Să stea la 80 de metri de poarta lui, să nu vină după omul care îi recuperează mingea? Nu prea am văzut niciodată.

Nu ştiu ce se întâmplă aici. Witsel mi se pare obosit, fundaşii mi se par... Nu l-am văzut niciodată atât de slab pe De Bruyne. Şi să piardă mingea şi să rămână pe loc. Asta mă deranjează cel mai tare la orice jucător.

Dar, până la urmă, la Ramsey nu mă deranjează foarte tare că e un jucător care în ultimul timp nu joacă şi te întrebi de ce îl bagă. Dar la De Bruyne, la care mă aşteptam să facă ceva, el nu poate să fugă. Nu poate nimeni de fapt să fugă. Eden Hazard nu poate să dribleze pe nimeni”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

După două etape, Belgia se află pe locul 3, cu trei puncte, iar în ultimul joc al grupei F o va întâlni pe Croaţia, echipa de pe primul loc. Canada este deja eliminată, dar speră să obţină primele puncte în meciul contra Marocului.

Afla mai multe despre: cm 2022de bruynemanchester city 

viewscnt
Articole similare