Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mai am argumente să-i apăr”. Prepeliţă a răbufnit la adresa jucătorilor. Nici Işfan nu a scăpat de discursul acid al antrenorului de la FC Argeş

”Nu mai am argumente să-i apăr”. Prepeliţă a răbufnit la adresa jucătorilor. Nici Işfan nu a scăpat de discursul acid al antrenorului de la FC Argeş

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă a tras concluziile după al doilea eşec consecutiv înregistrat de FC Argeş în campionatul românesc.

FC Argeş a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 0-3, în etapa a zecea a Superligii. Meciul a fost întrerupt timp de opt minute, pentru a i se acorda îngijiri medicale unui spectator.

Farul a deschis scorul în minutul 7, prin Grameni, care a înscris din careu, iar în minutul 57 Tudor Băluţă l-a majorat la 2-0. Torje a închis tabela în minutul 90, stabilind scorul final.

Pentru FC Argeş este al doilea eşec la rând, după cel cu FC Hermannstadt (0-1).

”Nu mai am argumente să-i apăr”. Prepeliţă a răbufnit la adresa jucătorilor. Nici Işfan nu a scăpat

La finalul meciului cu noul lider al Superligii, Andrei Prepeliţă a avut un discurs acid la adresa jucătorilor săi, inclusiv la Alex Işfan, fotbalist dorit de mai multe echipe la începutul sezonului.

”Nu am început deloc bine jocul. Adversarul a avut o ocazie în minutul 1. Primul gol dintr-o fază fixă, nu ştim să ne organizăm. Am avut şi două ocazii, nu am profitat de ele.

Nu mai am argumente la unii jucători să-i apăr. Greşeală după greşeală, eu nu mai am ce să fac. Trebuie să continuăm să muncim, trebuie să schimbăm.

Ne dorim mult, dar când jucăm slab luăm trei goluri, iar când jucăm bine facem greşeli individuale.

Jucătorii au avut atitudine, s-au bătut, dar sunt şi alte aspecte, o să le discut cu ei. A fost un duş rece, e a doua înfrângere.

(n.r. despre Işfan) L-am certat pentru că nu s-a ridicat la înălţimea evoluţiilor sale din început de sezon şi nu se ridică de câteva meciuri. 

Un jucător ca el care e în atenţia tuturor echipelor şi în atenţia echipei naţionale nu trebuie să lase garda jos”, a declarat Prepeliţă, după meci.

Afla mai multe despre: fc argesprepelita 

viewscnt
Articole similare