Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numărătoarea lui Istvan Kovacs. Centralul român, încă o delegare, tot ca arbitru de rezervă, la turneul final din Qatar

Numărătoarea lui Istvan Kovacs. Centralul român, încă o delegare, tot ca arbitru de rezervă, la turneul final din Qatar

Cupa Mondială

Comentarii

Centralul român, Istvan Kovacs (38 de ani), a fost delegat din nou la un meci din grupele Campionatului Mondial din Qatar, dar şi de această dată, tot ca arbitru de rezervă.

Arbitrul Istvan Kovacs face parte din brigada delegată la meciul Croaţia - Belgia, care se va disputa, joi, în Grupa F a Cupei Mondiale. Kovacs va fi arbitru de rezervă.

La centru se va afla englezul Anthony Taylor, ajutat de conaţionalii săi Gary Beswick şi Adam Nunn. Meciul va avea loc joi, 1 decembrie, de la ora 17.00, la Al Rayyan.

Istvan Kovacs a mai fost delegat la Campionatul Mondial 2022 ca rezervă la partidele Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Mexic – Argentina, Spania – Germania, Ecuador – Senegal şi Arabia Saudită – Mexic.

Pierluigi Collina, despre delegările la Campionatul Mondial din Qatar

”La fel ca în cazul jucătorilor, evaluarea arbitrilor este o combinaţie între munca de la antrenament şi performanţele lor de pe teren, în timpul meciurilor.

Fiecare nominalizare va fi făcută cu mare grijă pentru a încerca să găsim de fiecare dată cele mai bune echipe de arbitri”, afirma şeful Comitetului FIFA de Arbitraj şi şeful Arbitrajului din Qatar 2022, italianul Pierluigi Collina, potrivit L’Equipe.

Afla mai multe despre: cm 2022istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare