You are here:

Obiceiul lui Gigi Becali cu care MM Stoica nu este de acord la FCSB: "De ce? Nu este ok"

Obiceiul lui Gigi Becali cu care MM Stoica nu este de acord la FCSB: "De ce? Nu este ok"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţuie de la FCSB, Mihai Stoica, şi-ar dori ca finanţatorul Gigi Becali să elimine câteva aspecte din "viaţa" echipei, pe care le face publice.

Gigi Becali a transformat-o într-o "tradiţie" la FCSB, dar MM Stoica şi-ar dori o schimbare: "De ce trebuie să ieşi şi să spui asta?"

FCSB a început perfect în Europa League şi a urcat în clasament, după 4-1 cu RFS, în prima etapă, iar campioana României vrea să prindă viteză şi în Superliga, pentru a prinde play-off-ul. 

În etapele în care echipa nu a funcţionat aşa cum şi-a dorit, Gigi Becali nu a ezitat şi a criticat anumiţi jucători. Afaceristul chiar a furnizat şi echipa de start în mai mult rânduri, iar MM Stoica şi-ar dori ca finanţatorul să elimine acest obicei. 

"Luni, după meciul cu Petrolul, am văzut o declaraţie despre Bîrligea, spunea că a fost foarte slab. Eu niciodată nu o să înţeleg de ce trebuie să-ţi admonestezi jucătorii în public.

De ce trebuie să ieşi şi să spui echipa tuturor cu câteva zile înainte? Mi se pare că e o chestie care nu e deloc ok. Nu e ok, dar ne-am obişnuit, mergem mai departe", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Ce spunea Gigi Becali atât despre Daniel Bîrligea, cât şi despre echipa de start a FCSB

Mâhnit că investiţia sa nu a dat randament încă din primul meci la FCSB, Gigi Becali a tras câteva concluzii despre Daniel Bîrligea, după 1-1 cu Petrolul Ploieşti, meci în care fotbalistul a fost schimbat la pauză. 

"Daniel Bîrligea slab, foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa, nici n-a atins mingea, a atins-o de trei-patru ori, dar să vedem, că e doar un meci. Să vedem cu Riga (n.r. Europa League), să vedem cu Sepsi, când o să aibă spaţii. Cred în el foarte mult. O să joace şi Ştefănescu, să-l vedem pe el", declara Gigi Becali, din faţa casei sale, după remiza cu Petrolul, în care atacantul a debutat pentru campioana României. 

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit cum va arăta echipa de start la FCSB, atât în Superliga, cât şi în Europa League, după sosirea lui Florin Tănase, cel care şi-a recâştigat locul la echipa la care a fost căpitan. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbmm stoica gigi becaligigi becali 

viewscnt
Articole similare