You are here:

MM Stoica ştie cum FCSB mai poate strânge puncte în Europa League, deşi adversarii sunt de temut: "Aşa avem şanse"

MM Stoica ştie cum FCSB mai poate strânge puncte în Europa League, deşi adversarii sunt de temut: "Aşa avem şanse"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat fără interes părerea anumitor voci care au contestat forţa lui RFS, prima adversară a campioanei României din Europa League. De asemenea, conducătorul a spus cum echipa ar mai putea face puncte în Europa.

MM Stoica, despre tendinţa de a diminua rezultatele echipelor din România

FCSB a învins-o pe RFS cu 4-1, în prima rundă din Europa League. Cu acest rezultat în faţa singurului adversar facil, FCSB a urcat lângă liderul Ajax din Europa League, însă anumite voci au pus sub semnul întrebării forţa echipei din Letonia.  

"Nu ne mai convine nimic. Spun sincer că mă interesează exact cât mă interesează câte grade sunt în Sudanul de Sud acum. Fiecare are simpatii şi antipatii, mulţi scriu ce şi-ar fi dorit să se întâmple. Mă interesează ce am făcut noi bine şi sunt suficiente care să ne satisfacă la meciul de aseară. Când ai atitudinea jucătorilor noştri, e foarte bine, că primul gol nu s-a marcat singur. 

FCSB a urcat în topul din Europa League. MM Stoica ştie cum campioana mai poate face puncte

PAOK, Rangers, Midtjylland, Olympiacos, Hoffenheim, Qarabag şi Manchester United sunt celelalte adversare ale FCSB din Europa League, iar MM Stoica a spus ce ar trebui să facă echipa campioană a României, dar şi ce să elimine din joc, pentru a mai face puncte. 

"Asta e situaţia, atât putem face, un pressing avansat, să fim agresivi şi atunci avem şanse. Dacă vom avea perioade ca acum (n.r. - în prima repriză cu RFS), momente când am dispărut, cu ăia mari nu ne e bine, că ne execută. Se pare că suntem deschizători de drum în Europa mereu, iar mai departe cât de buni sunt letonii... Spun cu maxim respect şi cât pot fi de obiectiv că am văzut dubla cu APOEL şi i-am văzut buni. Eram convins că-i putem bate, poate nu la diferenţa asta de scor. I-am văzut cu APOEL şi nu erau motive de îngrijorare şi v-am spus că au un sistem altfel. Cred că a ieşit foarte bine, iar dacă evitam golul nu mai aveam răbufnirea asta. Mă bucur mult pentru reuşitele lui Bîrligea şi Ştefănescu, că aveau nevoie de un doping moral. Nu, nu am apucat să vorbesc cu ei. 

Am văzut reacţiile lui Bîrligea la toate golurile marcate, nu doar la golul lui, iar reacţiile lui sunt sugestive. Olaru nu e stângaci, dar cum poate să dea! Dacă cineva pregăteşte jocul cu noi, clar zice că e stângaci. Loveşte mingea cu stângul formidabil. Chipciu mai loveşte aşa. E instinctul lui Olaru să dea cu stângul", a spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica, la Prima Sport. 

După 4-1 cu RFS, FCSB a adăugat o nouă sumă importantă de bani la pot-ul din Europa

 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbfcsb rfsfcsb europa league 

viewscnt
Articole similare