Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Obiectiv: minim trei goluri pe meci”. Alibec, anunţ clar şi răspicat: ”Farul e una dintre cel mai importante echipe din România”

”Obiectiv: minim trei goluri pe meci”. Alibec, anunţ clar şi răspicat: ”Farul e una dintre cel mai importante echipe din România”

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec a vorbit despre lipsa de eficacitate a oamenilor de atac de la Farul Constanţa.

Farul Constanţa o va întâlni pe FC Voluntari, luni de la ora 19:30, în etapa a şasea din Superligă. Meciul va fi în direct pe Orange Sport 1.

Alibec: ”Farul e una dintre cel mai importante echipe din România”

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Denis Alibec a vorbit pe seama crizei de goluri în care se află echipa la care a ajuns în această vară.

În cinci etape trecute din campionat, Farul a marcat doar cinci goluri, în timp ce în ultimele trei runde a punctat o singură dată, în remiza 1-1 cu FC Botoşani.

De asemenea, atacantul de 31 de ani are încredere şi în Louis Munteanu, jucător adus în urmă cu doar câteva zile la Farul.

”Obiectiv de a marca minim trei goluri pe meci. O să încercăm, am avut multe ocazii, nu am reuşit să înscriem, dar până la urmă vor veni şi golurile pentru că lucrăm la antrenamente. La antrenamente ne iese şi cu siguranţă vor veni şi în meciuri rezultate. 

Primele două meciuri, două bare, să sperăm că de data asta voi marca. 

Farul este mult diferită, mult mai bine organizată, jucători ce ştiu ce au de făcut şi de asta Farul e una dintre cel mai importante echipe din România.

Sunt multe echipe care joacă fotbal, care câştigă meciuri şi va fi un campionat frumos şi, de asemenea, foarte greu.

(n.r. despre Louis Munteanu) Sper să ne ajute, mai are puţin de lucru, dar va fi un om de bază în echipa noastră”, a declarat Alibec.

 

Afla mai multe despre: alibecfarul 

viewscnt
Articole similare