Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta ”bombă” primită de Gigi Becali de la un club din Bundesliga: ”Ca s-o ştiţi şi p-asta”

Oferta ”bombă” primită de Gigi Becali de la un club din Bundesliga: ”Ca s-o ştiţi şi p-asta”

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan a dezvăluit că un jucător de la FCSB a primit o ofertă de la VfB Stuttgart.

Un jucător de la FCSB a primit o ofertă de la VfB Stuttgart, locul 15 în Bundesliga. Anamaria Prodan susţine că fotbalistul este reprezentat de ea şi că el a fost propus şi al cluburi din Anglia.

Ofertă de la Sttutgart pentru un jucător de la FCSB

Anamaria Prodan suţine că facem parte dintr-o companie internaţională de impresariat, SPOCS şi acesta este motivul pentru care contractul de reprezentare al lui Ianis Stoica a fost înregistrat în Anglia.

Cu această ocazie, Anamaria Prodan a dezvăluit că FCSB a primit o ofertă de la VfB Stuttgart pentru Ianis Stoica:

”Eu fac parte dintr-o companie numită SPOCS, iar unul dintre parteneri are licenţă pe Anglia. E foarte simplu. Ianis a şi fost propus de mult timp prin Anglia, iar singurii care puteau anunţa dacă există sau nu oferte de aici eram noi, cei din SPOCS.

De exemplu, Becali n-a vrut să-l lase la Stuttgart, ca s-o ştiţi şi p-asta”, a spus Anamaria Prodan pentru PlaySport.

Pentru Ianis Stoica ar fi însemnat o revenire în fotbalul german. Fiul lui Pompiliu Stoica, atacantul de 18 ani a început fotbalul la Petrolul, dar apoi s-a transferat la juniorii lui Freiburg. Ulterior, el a semnat cu FCSB.

Anamaria Prodan, trădată şi de Ianis Stoica?

Ianis Stoica este unul dintre cei mai interesanţi tineri jucători români şi ar putea reprezenta o mină de aur pentru orice impresar.

Însă Anamaria Prodan ar putea primi o nouă lovitură din partea fraţilor Giovanni şi Victor Becali. Gigi Becali a dezvăluit că jucătorul vrea să semneze cu firma de impresariat al fraţilor Becali.

”M-a sunat Giovanni şi mi-a spus: 'a venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră'. M-a întrebat: 'Esti de acord?'. I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci, ce scandal să fie?”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Ar fi al doilea jucător foarte important pe care Anamaria Prodan îl pierde în favoarea fraţilor Becali, după Dennis Man.

Afla mai multe despre: prodan 

viewscnt
Articole similare