Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Barcelona, prima lovitură a verii! Catalanii au ajuns la un acord cu fotbalistul dorit de Chelsea, Arsenal şi Tottenham

OFICIAL | Barcelona, prima lovitură a verii! Catalanii au ajuns la un acord cu fotbalistul dorit de Chelsea, Arsenal şi Tottenhamgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Miercuri, Barcelona a anunţat oficial că a ajuns la un acord în principiu pentru transferul unuia dintre cei mai râvniţi jucători din fotbalul european, care era dorit şi de Chelsea, Arsenal sau Tottenham, dar care va ajunge pe Camp Nou.

Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona a declanşat o reconstrucţie la echipa catalană, care nu a mai putut să se bazeze pe talismanul său pentru prima dată în ultimii 15 ani.

Primul sezon fără argentinian pe Camp Nou s-a încheiat fără vreun trofeu pentru Barca, dar viitorul pare promiţător pentru catalan, în ciuda datoriilor imense ale clubului.

Mai mulţi absolvenţi ai La Masia, precum Nico, Gavi sau Ansu Fati, au ajuns oameni de bază la Barcelona, iar conducerea continuă să facă mutări pentru a continua ascensiunea clubului.

Miercuri, Barca a anunţat oficial că a ajuns la un acord cu Leeds pentru transferul lui Raphinha, care are să se alăture formaţiei catalane atât timp cât îşi trece vizita medicală.

Dorit de Chelsea, Arsenal sau Tottenham, brazilianul de 25 de ani a ales să refuze ofertele din Premier League şi să facă pasul în LaLiga.

Barcelona, prima lovitură a verii

FC Barcelona şi Leeds United au ajuns la un acord în principiu pentru transferul lui Raphael Dias Belloli, Raphinha, cu condiţia ca jucătorul să treacă vizita medicală.

Raphina, o aripă care poate câştiga meciuri

Născut pe 14 decembrie 1996, Raphael Dias Belloli, cunoscut ca Raphinha, este o aripă excelentă în dueluri unu la unu. Primul său club în Europa a fost formaţia portugheză Vitoria Guimaraes, de une a ajuns la Sporting CP pentru 6,5 miliaone de euro.

După ce a impresionat în Portugalia, clubul francez Rennes a plătit 21 de milioane de euro pentru jucător. O perioadă de succes în Ligue 1 a atras atenţia antrenorului lui Leeds United, Marcelo Bielsa, şi Raphina a făcut pasul în Premier League.

În primul său sezon sub comanda argentinianului, Raphina a însumat 30 de apariţii, marcând şase goluri şi oferind nouă pase decisive.

În următorul sezon, Leeds s-a chinuit, dar brazilianul tot a reuşit să marcheze 11 goluri şi să ofere trei assist-uri pentru a ajuta echipa să se salveze de la retrogradare”, se arată în comunicatul emis de Barcelona.

Suma de transfer ar fi în jur de 58 de milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: raphinha 

viewscnt
Articole similare