Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB, transfer de top: ”Bine ai venit! Clubul nostru îi urează să aibă cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”

OFICIAL | FCSB, transfer de top: ”Bine ai venit! Clubul nostru îi urează să aibă cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit primul mare transfer al perioadei de mercato din iarnă. Confirmarea acestuia a venit cu puţin timp în urmă.

A semnat! FCSB a dat lovitura pe piaţa transferurilor

FCSB a anunţat, în mod oficial, că a obţinut serviciile jucătorului Baba Alhassan, de la FC Hermannstadt.

În vârstă de 23 de ani, mijlocaşul vine la Bucureşti după trei sezoane productive petrecute la formaţia din Sibiu (7 octombrie 2020 - 23 decembrie 2023).

Baba Alhassan va purta numărul 42 la FCSB, aşa cum anunţa în exclusivitate Mihai Stoica, la Orange Sport.

”Bine ai venit, Baba Alhassan!

FCSB anunţă transferul lui Baba Alhassan, jucător provenit de la FC Hermannstadt.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală şi se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Fotbalistul ganez va purta tricoul cu numărul 42.

Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, a fost anunţul făcut de FCSB, pe mediile de socializare.

Mihai Stoica l-a auzit pe Baba Alhassan după ultimul său meci înainte de venirea la FCSB, Hermannstadt - Sepsi 1-1, şi l-a pus în gardă până să ajungă sub comanda lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Baba Alhassan a disputat 107 meciuri pentru formaţia sibiană, pentru care a marcat de 17 ori şi a pasat decisiv de patru ori.

Afla mai multe despre: fcsbbaba alhassanhermannstadt 

viewscnt
Articole similare