Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Final de eră! Hugo Lloris o părăseşte pe Tottenham după 11 ani

OFICIAL | Final de eră! Hugo Lloris o părăseşte pe Tottenham după 11 ani

Transferuri

Comentarii

După 447 de apariţii în tricoul lui Tottenham Hotspur, Hugo Lloris o părăseşte pe Tottenham Hotspur după 11 ani.

Fostul căpitan al formaţiei nord-londoneze, dar şi al naţionalei Franţei, a semnat cu LA FC, formaţie din MLS şi totodată finalistă a campionatului nord-american în 2023.

11 ani la Tottenham pentru Hugo Lloris

Lloris semna cu Tottenham Hotspur în 2012, de la Olympique Lyon, pentru suma de 12.600.000 de euro. Francezul a îmbrăcat tricoul nord-londonezilor în 447 de partide în toate competiţiile.

”Hugo este poate cel mai de succes portar al generaţiei sale şi este un câştigător înnăscut. Suntem foarte fericiţi că Hugo a ales LAFC pentru următoarea fază a carierei sale.

El aduce o experienţă de lider la cel mai înalt nivel fotbalistic şi ştim că acest lucru va ajuta clubul nostru să câştige mai multe trofee.

Vreau să le mulţumesc celor de la Tottenham pentru colaborare. Eu şi toată lumea din Los Angeles îi urăm bun venit la LAFC lui Hugo, soţiei sale Maine şi celor trei copii”, a declarat preşedintele celor de la LA FC, John Thorrington, pe site-ul oficial al clubului.

Hugo Lloris a fost căpitanul naţionalei Franţei la turneul final de Campionat Mondial din Rusia, în 2018.

"Les Bleus" au cucerit trofeul după o victorie cu scorul de 4-1, împotriva Croaţiei. Lloris s-a retras din naţionala Franţei în 2023 iar căpitan a devenit Kylian Mbappe.

Afla mai multe despre: hugo lloristottenhamfrantala fc 

viewscnt
Articole similare