Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ploaie de goluri în Premier League! Eşec la limită pentru Manchester United. Victorie dificilă pentru Aston Villa

Ploaie de goluri în Premier League! Eşec la limită pentru Manchester United. Victorie dificilă pentru Aston Villa

Premier League

Comentarii

Nottingham Forest s-a impus cu scorul de 2-1 împotriva celor de la Manchester United, într-un meci din etapa cu numărul 20 din Premier League.

Nottingham Forest, echipă preluată recent de portughezul Nuno Espirito Santo s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 împotriva celor de la Manchester United.

Argentinianul Nicolas Dominguez a deschis scorul pentru gazde în minutul 64, servit de conaţionalul său, Gonzalo Montiel. United a reuşit egalarea prin reuşita lui Marcus Rashford, din pasa decisivă a lui Alejandro Garnacho.

Morgan Gibbs-White a marcat la doar patru minute distanţă de golul oaspeţilor şi a închis tabela la scorul de 2-1.

Chelsea, victorie la limită cu Luton, în deplasare

Fostul jucător al celor de la Manchester City, Cole Palmer, a reuşit o dublă de senzaţie, în minutele 12 şi 70, pe Kenilsworth Road. Noni Madueke a marcat şi el, în minutul 37. Pentru gazde au marcat pe finalul partidei Ross Barkley şi Elijah Adebayo. Echipa lui Mauricio Pochettino s-a impus astfel cu scorul de 3-2.

Victorie facilă pentru Manchester City

Campioana Manchester City s-a impus pe Etihad Stadium într-un meci special pentru "cetăţeni". Echipa lui Pep Guardiola şi-a prezentat cele cinci trofee câştigate în acest an, în faţa propriilor suporteri, înaintea partidei cu Sheffield United.

2-0 a fost scorul meciului în care Rodri şi Julian Alvarez au marcat, ambele reuşite venite din pase decisive oferite de Phil Foden.

Wolverhampton a avut parte de cea mai clară victorie a zilei, 3-0 pe Molineux împotriva celor de la Everton. Kilman, Cunha şi Dawson au marcat pentru echipa din Midlands.

Aston Villa a avut probleme pe Villa Park, împotriva nou-promovatei Burnley. Băieţii lui Unai Emery au reuşit o victorie pe final, dintr-un penalty transformat cu emoţii de Douglas Luis, iar Villa s-a impus cu scorul de 3-2. Bailey şi Diaby au marcat în prima repriză pentru gazde.

Sander Berge a fost eliminat în minutul 56 al partidei după ce a încasat un al doilea cartonaş galben iar Burnley a rămas în zece. Pentru oaspeţii de la Burnley au marcat Amdouni şi Foster. Reuşita lui Foster a venit în minutul 71, după eliminarea norvegianului Berge.

Crystal Palace a primit vizita celor de la Brentford. Oaspeţii au deschis scorul în al doilea minut al partidei, prin Lewis-Potter. Echipa lui Roy Hodgson a reuşit să treacă în avantaj înainte de pauză. Olise şi Eze au marcat în minutele 14 şi 39. Olise şi-a trecut în cont "dubla", în minutul 58 iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-1.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester unitedaston villachelsea 

viewscnt
Articole similare