Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme pe Etihad! Un şoarece s-a strecurat pe stadionul celor de la Manchester City

VIDEO | Probleme pe Etihad! Un şoarece s-a strecurat pe stadionul celor de la Manchester City

Premier League

Comentarii

Un şoarece a intrat pe teren în timpul meciului dintre Manchester City şi Sheffield United. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0.

Manchester City s-a impus cu scorul de 2-0 împotriva celor de la Sheffield United, într-un meci din etapa a 20-a din Premier League. "Cetăţenii" au întâmpinat probleme pe gazonul de pe Etihad Stadium, un şoarece a devenit viral pe reţelele de socializare după ce acesta s-a rătăcit pe teren.

Manchester City, victorie clară pe Etihad cu Sheffield United

Membrii din staff-ul echipei lui Pep Guardiola au încercat să-l gonească spre banca tehnică, iar micul rozător a ajuns sub cutia de băuturi răcoritoare a jucătorilor gazdelor. Rodri a deschis scorul în minutul 14 al partide, din pasa lui Phil Foden. Julian Alvarez şi-a trecut numele pe tabela de marcaj în actul secund, în minutul 61, servit de acelaşi Foden.

Manchester City a urcat pe poziţia a treia în Premier League, cu victoria împotriva echipei de pe ultimul loc în clasament, Sheffield United.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

 

Echipa lui Pep Guardiola revine pe 13 ianuarie în Premier League, într-o deplasare pe terenul celor de la Newcastle United. Proaspătă câştigătoare a Cupei Mondiale a Cluburilor, Manchester City va încheia anul cu un meci în minus faţă de contracandidatele sale la titlu, în acest sezon.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester citysheffield united 

viewscnt
Articole similare