Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă ironizează patronii din Superliga şi anunţă un transfer istoric: "Poate fi vândut pe 100 de milioane"

Victor Piţurcă ironizează patronii din Superliga şi anunţă un transfer istoric: "Poate fi vândut pe 100 de milioane"

Fotbal

Comentarii

Victor Piţurcă a numit singurul fotbalist român care poate fi transferat pe suma de 100.000.000 de euro.

Fostul selecţioner al naţionalei României a fost impresionat de evoluţiile lui Radu Drăguşin în anul 2023. Fundaşul care a reuşit promovarea în Serie A alături de Genoa a atras atenţia mai multor cluburi uriaşe din Europa.

Marcator în partida cu Inter, scor 1-1, Drăguşin a încheiat anul cu o veste imensă, jurnalistul italian Fabrizio Romano a dat anunţul, Tottenham este aproape să vină cu o primă ofertă pentru transferul lui Radu Drăguşin, de la Genoa.

Şefii grupării nord-londoneze au de gând să renunţe la varianta francezului Jean-Clair Todibo. Managerul celor de la Spurs, Ange Postecoglou, îl vrea pe Radu Drăguşin pe Tottenham Hotspur Stadium, în această iarnă.

Sumă colosală preconizată de Victor Piţurcă

Mutarea lui Drăguşin la Tottenham s-ar putea realiza în cazul unei oferte în jurul sumei de 30.000.000 de euro. Victor Piţurcă consideră că Radu Drăguşin s-ar putea transfera pe o sumă mult mai mare, în viitor, chiar şi pe 100.000.000 de euro.

"N-avem niciun jucător de valoarea lui. Se vorbeşte de 30 de milioane. Văd că îşi face un nou angajament cu Genoa, cei din club dorind să câştige cât de mult posibil. 

Dacă evoluţiile lui vor fi la fel, iar părerea mea e că vor fi şi mai bune pentru că a căpătat experienţă şi e destul de matur, are toate calităţile să joace la un club mare. Poate fi vândut şi cu 100 de milioane. Încep să vorbesc şi eu ca patronii din fotbalul românesc, dar eu vorbesc pe ceva concret, nu pe ce o fi", a spus Victor Piţurcă, pentru sport.ro

Afla mai multe despre: victor piturcasuperligaradu dragusingenoatottenham 

viewscnt
Articole similare