Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă pentru FCSB în cazul lui Vlad Chiricheş. Anunţul lui Gigi Becali: "Nu vrea să se lase"

Decizie importantă pentru FCSB în cazul lui Vlad Chiricheş. Anunţul lui Gigi Becali: "Nu vrea să se lase"

FCSB

Comentarii

FCSB a luat o decizie importantă în cazul lui Vlad Chiricheş, fundaş repatriat în această vară de formaţia patronată de Gigi Becali.

Fotbalistul vândut de "roş-albaştri" în 2013, la Tottenham, pentru suma de 9.500.000 de euro. Fotbalistul accidentat grav în timpul partidei cu UTA Arad este pe lista accidentaţilor liderului din Superliga de aproape patru luni. 

Şapte meciuri pentru Chiricheş la FCSB, în acest sezon

Doar şapte partide a bifat Vlad Chiricheş în tricoul celor de la FCSB în acest sezon, patru în Superliga şi trei în preliminariile UEFA Conference League.

Decizia semnării contractului cu FCSB a fost una motivată de loialitate, nu de latura financiară. Chiricheş a renunţat la salariul său de 40.000 de euro, în perioada pe care fotbalistul o petrece în afara terenului de joc, din cauza accidentărilor.

Patronul echipei, Gigi Becali, a apreciat gestul fotbalistului său şi a decis să-i ofere fundaşului român suma de 5.000 de euro pe lună, pentru lunile petrecute pe bară, conform Fanatik. Becali a adăugat şi promisiunea unui rol în cadrul clubului după retragere, pentru fotbalistul în vârstă de 34 de ani.

“Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. Meme i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici.

A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal. Şi el a spus: Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro.

Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalivlad chirichesfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare