Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gareth Bale şi-a luat rămas bun de la Real Madrid! Scrisoarea de adio a galezului: ”Acest vis a devenit mai mult decât mi-am imaginat”

OFICIAL | Gareth Bale şi-a luat rămas bun de la Real Madrid! Scrisoarea de adio a galezului: ”Acest vis a devenit mai mult decât mi-am imaginat”

Real Madrid

Comentarii

La nouă ani după ce i s-a alăturat lui Real Madrid, Gareth Bale a confirmat oficial că a părăsit clubul. Galezul a şi-a luat adio de la club, fani, coechipieri şi toate persoanele cu care a colaborat în perioada petrecută în Spania prin intermediul unei scrisori.

Gareth Bale o va părăsi pe Real Madrid după nouă sezoane la club, petrecând opt la prima echipă a ibericilor, iar unul împrumutat la Tottenham.

Deşi relaţia sa cu conducerea şi cu fanii s-a deteriorat spre finalul şederii sale la Madrid, galezul merită să fie amintit ca o legendă a clubului, fiind decisiv pentru Real în mai multe momente importante.

Bale a marcat în două finale Champions League pentru Real şi a ridicat de cinci ori trofeul ”urecheat” cu formaţia iberică, alături de trei titluri, o Cupă a Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Odată cu plecarea sa, galezul şi-a luat rămas bun prin intemediul unei scrisori emoţionante.

Gareth Bale şi-a luat rămas bun de la Real Madrid

Scriu acest mesaj pentru toţi colegii mei, din trecut şi din prezent, tuturor antrenorilor mei, staff-ului tehnic şi fanilor care au fost alături de mine. 

Am ajuns aici în urmă cu nouă ani. Eram un puşti care voia să-şi realizeze visul de a juca la Real Madrid, de a purta acest tricou alb de prestigiu, această stemă pe piept, să joc pe Santiago Bernabeu, să câştig titluri şi mai ales trofeul pentru care acest club este renumit, Champions League.

Mă uit acum în spate, refectez şi spun cu onestitate că acest vis a devenit mult mai mult decât mi-am imaginat.

Să fac parte din istoria acestui club şi să câştig ce am câştigat pentru Real Madrid a fost o experienţă incredibilă, pe care nu o voi uita.

Vreau de asemenea să-i mulţumesc lui Florentino Perez, lui Jose Angel Sanchez şi celor care mi-au dat şansa să joc la acest club.

Împreună am făcut nişte lucruri care vor rănâne în isotria acestui club şi în istoria fotbalului. A fost o onoare. Hai Madrid!”, a transmis Gareth Bale.

Gareth Bale a însumat 258 de apariţii în tricoul ”galacticilor”, în care a marcat 106 goluri şi a oferit 67 de pase decisive.

Afla mai multe despre: gareth bale 

viewscnt
Articole similare