Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gică Hagi a renunţat la doi jucători înaintea noului sezon! Cine sunt primii fotbalişti care au părăsit-o pe Farul în această vară

OFICIAL | Gică Hagi a renunţat la doi jucători înaintea noului sezon! Cine sunt primii fotbalişti care au părăsit-o pe Farul în această vară

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa se pregăteşte să atace play-off-ul şi în sezonul viitor, astfel că Gică Hagi a început ”curăţenia” de vară. ”Regele” a renunţat la doi dintre cei mai experimentaţi jucători din lot, conducerea de la Ovidiu anunţând despărţirile pe site-ul oficial.

Gică Hagi a pus bazele Viitorului Constanţa cu scopul de a readuce fotbalul românesc la gloria din trecut şi de a facilita dezvoltarea benefică a fotbaliştilor români.

În scurta sa existenţă, echipa ”Regelui” a cucerit Cupa României, Supercupa şi campionatul, toate în perioada în care proiectul ajunsese la ”vârful” său.

Însă, în ultimii ani, Hagi a deviat de la drum şi a început să îşi schimbe politica de transferuri şi de recrutare.

De la a fi o echipă care se bazează majoritar pe tineri, Farul, fosta Viitorul, a devenit o formaţie al cărei cel mai folosit jucător are 35 de ani.

Ionuţ Larie a însumat nu mai puţin de 3.538 de minute în tricoul constănţenilor în acest sezon, cu 208 mai multe minute decât Marian Aioani, al doilea cel mai folosit fotbalist al Farului.

Însă, prin ultimele două mutări confirmate, Gică Hagi dă semne că va reveni la vechea sa filozofie.

Gică Hagi a renunţat la doi jucători înaintea noului sezon

Doi dintre cei mai experimentaţi jucători din lot, Florin Purece (30 de ani) şi Laurenţiu Brănescu (28 de ani) au părăsit oficial clubul, a anunţat Farul.

Mijlocaşul Florin Purece şi portarul Laurenţiu Brănescu nu vor mai continua la formaţia alb-albastră în sezonul 2022-2023.

Farul Constanţa le mulţumeşte pentru evoluţiile în tricoul alb-albastru şi le urează succes în carieră!”, se arată în comunicatul emis de Farul.

Florin Purece a fost parte din lotul Viitorului în sezonul în care trupa lui Gică Hagi a reuşit să cucerească titlul şi a fost readus la club vara trecută, dar a eşuat să aibă un impact prea notabil.

De cealaltă parte, Laurenţiu Brănescu era considerat unul dintre cei mai promiţători portari români în urmă cu ceva ani, fiind transferat de Juventus pentru 400.000 de euro înainte de a împlini 17 ani.

Însă, portarul nu a reuşit să îşi atingă potenţialul şi era doar rezerva lui Aioani la Ovidiu.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare