Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitură dată de FC Barcelona. Un fost jucător legendar a revenit la clubul catalan

OFICIAL | Lovitură dată de FC Barcelona. Un fost jucător legendar a revenit la clubul catalan

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat o achiziţie importantă la nivelul board-ului. Portughezul Deco (45 de ani) a revenit la clubul catalan.

OFICIAL | Lovitură dată de FC Barcelona. Deco a revenit la clubul catalan

FC Barcelona a anunţat, miercuri, că fostul internaţional portughez Deco a semnat un contract conform căruia va ocupa funcţia de director sportiv o perioadă de trei ani.

Portughezul va avea sarcina de a stabili filozofia sportivă a FC Barcelona şi de a configura echipa împreună cu antrenorul Xavi şi staful tehnic şi va fi şeful secţiei de fotbal.

În ultimele luni, Deco s-a ocupat de partea de scouting a trupei catalane pentru zonele din Brazilia şi Portugalia, iar de pe data de 2 septembrie va prelua funcţia de la Mateu Alemany.

Deco a jucat la echipa catalană în perioada 2004-2008. A adunat 161 de meciuri şi a reuşit 20 de goluri şi 45 de pase decisive. Alături de trupa blau-grana a cucerit şi trofeul Ligii Campionilor, în 2006.

La fel a reuşit şi cu FC Porto, în 2003, echipă la care a evoluat cinci ani (1999-2004). De-a lungul carierei a mai jucat la Corinthians, Benfica, Alverca, Salgueiros, Chelsea şi Fluminense. 

În vârstă de 45 de ani (46, pe 27 august), Deco s-a născut în Brazilia, dar a reprezentat Portugalia la nivel de echipe naţionale, bifând 75 de meciuri şi cinci goluri.

 

Afla mai multe despre: barcelonadecobarcelona deco 

viewscnt
Articole similare