Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O nouă provocare în Superliga pentru fosta speranţă a lui Gică Hagi: "Bine ai venit"

OFICIAL | O nouă provocare în Superliga pentru fosta speranţă a lui Gică Hagi: "Bine ai venit"

Transferuri

Comentarii

Andrei Ciobanu (25 de ani) a fost prezentat oficial la FC Voluntari, după ce a petrecut prima jumătate a sezonului petrecută la Poli Iaşi.

"Bun venit, Andrei Ciobanu! FC Voluntari anunţă că a semnat un contract, pe o perioadă de 2 ani şi jumătate, cu jucătorul Andrei Ciobanu.

Andrei Ciobanu este un mijlocaş, în vârstă de 25 de ani, de picior drept, care a evoluat până acum în cariera sa la Viitorul Constanţa, Rapid Bucureşti şi Politehnica Iaşi. 

Andrei este campion al României in stagiunea 2016/2017 şi câştigător al Cupei în ediţia 2018/2019 alături de formaţia lui Gheorghe Hagi, pentru care a evoluat în 148 de partide şi a reuşit sa marcheze 19 goluri.

Pe plan internaţional, noul nostru jucător a bifat două Campionate Europene alături de echipa naţională a României U-21 (2017, 2019) şi a fost component în lotul primei reprezentative la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021.

Andrei, bun venit în familia FC Voluntari!" a fost anunţul celor de la FC Voluntari, pe reţelele de socializare.

Andrei Ciobanu, prestaţii modeste la Rapid

100.000 de euro plătea Rapid celor de la Farul în 2022, la insistenţele antrenorului giuleştenilor de la acea vreme, Adrian Mutu. "Briliantul" şi-a pus speranţele în mijlocaşul ofensiv venit de la Farul, care a avut prestaţii sub aşteptările clubului.

16 apariţii a bifat Ciobanu în tricoul giuleştenilor în sezonul trecut. Mijlocaşul a oferit doar două pase decisive în cele 16 partide jucate.

La începutul actualei stagiuni, Rapid l-a împrumutat la Poli Iaşi. Fostul mijlocaş de la Farul nu a impresionat nici în Copou, iar Rapid a luat decizia de a întrerupe împrumutul jucătorului şi de a-l lăsa să plece permanent la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: andrei ciobanurapidvoluntaripoli iasifc voluntaritransferuritransferfarul 

viewscnt
Articole similare