Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Real Madrid şi-a luat portar. Înlocuitor cu nume pentru Thibaut Courtois

OFICIAL | Real Madrid şi-a luat portar. Înlocuitor cu nume pentru Thibaut Courtois

Real Madrid

Comentarii

În căutare de portar, Real Madrid a găsit varianta pe care o consideră a fi cea câştigătoare şi a anunţat oficial mutarea.

Real Madrid a început sezonul cu un rezultat excelent scos pe terenul lui Athletic Bilbao, scor 2-0, dar nu a scăpat de veştile rele.

Mai mulţi jucători din lotul ”galacticilor” au acuzat accidentări foarte grave, iar printre ei se numără şi Thibaut Courtois.

OFICIAL | Real Madrid şi-a luat portar. Înlocuitor cu nume pentru Thibaut Courtois

Portarul belgian a suferit o ruptură ligamente şi va fi indisponibil cel puţin şapte luni, astfel că conducerea de pe "Santiago Bernabeu" s-a pus pe căutat portari.

Şi l-a găsit în persoana lui Kepa Arrizabalaga. Chiar dacă pe listă mai erau şi David De Gea sau Yassine Bounou, căutările madrilenilor s-au oprit asupra portarului lui Chelsea.

În vârstă de 28 de ani, Kepa a fost anunţat oficial că a fost împrumutat de Real Madrid de la Chelsea pentru acest sezon.

”Real Madrid şi Chelsea au ajuns la un acord privind împrumutul lui Kepa Arrizabalaga, până pe 30 iunie 2024”, a anunţat Real Madrid, pe site-ul oficial.

Cotat la 18 milioane de euro, Kepa Arrizabalaga este în continuare cel mai scump portar din istorie, după ce era cumpărat cu 80 de milioane de euro de Chelsea, în 2018, de la Athletic Bilbao.

Pe lângă Thibaut Courtois, alţi jucători doi jucători de la Real Madrid care au suferit accidentări extrem de grave sunt Arda Guler şi Eder Militao.

Afla mai multe despre: real madridkepa arrizabalagathibaut courtois 

viewscnt
Articole similare