Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sezonul despărţirilor în România. Încă un antrenor, dat afară de la club: ”S-a decis întreruperea contractului”

OFICIAL | Sezonul despărţirilor în România. Încă un antrenor, dat afară de la club: ”S-a decis întreruperea contractului”

Fotbal intern

Comentarii

Florentin Petre (46 de ani) s-a despărţit de Ceahlăul Piatra Neamţ. Clubul a anunţat rezilierea de comun acord.

OFICIAL | Sezonul despărţirilor în România. Florentin Petre, OUT de la Ceahlăul: ”S-a decis întreruperea contractului”

Ceahlăul Piatra Neamţ a anunţat, în mod oficial, că Florentin Petre nu mai este antrenorul formaţiei. Clubul moldovean a informat că despăţirea s-a produs în urma unei rezilieri amiabile între cele două părţi.

Anunţul a fost făcut luni, 7 noiembrie, în mediul online. Florentin Petre mai avea contract cu formaţia din Piatra Neamţ până la finalul actualului sezon.

”Mulţumim, Florentin Petre!

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi antrenorul Florentin Petre au încheiat astăzi, 07.11.2022, colaborarea care a început în luna ianuarie a anului în curs. Contractul dintre cele două părţi trebuia să se încheie în luna iunie a anului 2023, dar pe cale amiabilă s-a decis acum întreruperea sa.

Pe această cale, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ mulţumeşte antrenorului Florentin Petre pentru munca depusă, pentru aportul adus la dezvoltarea clubului şi îi urează multă sănătate şi succes în activitate de aici înainte!”, se arată în comunicatul emis de CSM Ceahlăul, pe pagina oficială de Facebook.

Astfel, Florentin Petre se desparte de Ceahlăul Piatra Neamţ după un mandat de zece luni. Tehnicianul fusese numit la conducerea băncii tehnice a moldovenilor în luna ianuarie a acestui an.

Anterior, Petre o antrenase şi pe Dacia Unirea Brăila (august 2018 - decembrie 2021), club ce ar fi fost preluat de nişte investitori străini.

Ceahlăul se află pe locul cinci, cu 17 puncte, după 11 etape, în Seria 1 a Ligii 3.

Afla mai multe despre: florentin petreliga 3 

viewscnt
Articole similare