You are here:

OFICIAL | Toni Kroos şi-a anunţat retragerea din fotbal! Campionul mondial îşi va încheia cariera după EURO 2024

OFICIAL | Toni Kroos şi-a anunţat retragerea din fotbal! Campionul mondial îşi va încheia cariera după EURO 2024

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos, câştigătorul Cupei Mondiale alături de naţionala Germaniei în 2014, şi-a anunţat retragerea din fotbal.

Fotbalistul devenit o legendă a celor de la Real Madrid şi totodată un component important al "Die Mannschaft" la turneele finale ale ultimului deceniu, şi-a anunţat în mod oficial retragerea din fotbal.

Toni Kroos are şansa unui ultim trofeu alături de Real Madrid, la finala UEFA Champions League, împotriva celor de la Borussia Dortmund, meci care va fi cel mai probabil ultimul pe care internaţionalul german în va juca în tricoul "Los Blancos".

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Toni Kroos: "Real Madrid este şi va fi ultimul meu club"

"17 iulie 2014 - ziua prezentării mele la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea de fotbalist – dar mai ales ca persoană. A fost începutul unui nou capitol, la cel mai mare club din lume. După 10 ani, la sfârşitul sezonului, acest capitol se încheie. Nu voi uita niciodată acel timp insolent de succes! Aş dori să le mulţumesc în mod deosebit tuturor celor care m-au primit cu inima deschisă şi au avut încredere în mine. Dar mai ales aş vrea să vă mulţumesc, dragi suporteri ai Madridului, pentru afecţiunea şi dragostea voastră din prima zi şi până în ultima.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În acelaşi timp, această decizie înseamnă că parcursul meu în cariera de fotbalist activ se va încheia în această vară după EURO 2024. După cum am spus întotdeauna: Real Madrid este şi va fi ultimul meu club. Sunt fericit şi mândru că în mintea mea am găsit momentul potrivit pentru această decizie şi că o pot alege singur. Ambiţia mea a fost întotdeauna să-mi termin cariera la apogeul nivelului meu de performanţă. De acum înainte există un singur gând principal: HALA MADRID Y NADA MAS!", a fost mesajul lui Toni Kroos, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: toni kroosreal madridgermaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul