You are here:

Olaru, suspendat şi amendat după eliminarea cu Poli Iaşi. CFR Cluj, U Cluj şi Dinamo, sancţionate şi ele de Comisia de Disciplină

Olaru, suspendat şi amendat după eliminarea cu Poli Iaşi. CFR Cluj, U Cluj şi Dinamo, sancţionate şi ele de Comisia de Disciplină

FCSB

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat cluburile CFR Cluj, U Cluj şi Dinamo, iar Darius Olaru a fost şi el suspendat după eliminarea de la meciul cu Poli Iaşi.

A ”plouat” cu sancţiuni pentru Olaru şi cluburi din România

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, sancţionarea cluburilor CFR Cluj, Universitatea Cluj şi Dinamo, dar şi a lui Darius Olaru, Gele Jordan Youri şi Petrică Ioan Călin.

Ca urmare a incidentelor de la meciuul CFR Cluj – Universitatea Cluj, gazdele au fost penalizare cu 10.000 de lei, iar oaspeţii cu 5.000 de lei.

După incidentele de la Politehnica Iaşi – Dinamo, bucureştenii au primit o penalitate sportivă de 5.000 lei.

Jucătorul echipei FCSB, Darius Olaru, a fost suspendat două meciuri şi penalizat cu 5.000 de lei ca urmare a eliminării de la partida cu Poli Iaşi.

Alte sancţiuni dictate de Comisia de Disciplină:

AFC Unirea 04 Slobozia vs. ACS Petrolul 52 - Eliminare Gele Jordan Youri (gazde) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

AFC UTA Arad vs. ACS SC Oţelul Galaţi – Eliminare Petrică Ioan Călin (AFC UTA Arad) - În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează dl. Petrică Ioan Călin cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 4.500 lei.

Afla mai multe despre: fcsblpfdarius olarucfru clujdinamo 

viewscnt
Articole similare