adplus-dvertising
You are here:

OUT de la FCSB. Şapte jucători, daţi afară de Becali. Patronul roş-albaştrilor şi-a ieşit din minţi şi a început reconstrucţia echipei

OUT de la FCSB. Şapte jucători, daţi afară de Becali. Patronul roş-albaştrilor şi-a ieşit din minţi şi a început reconstrucţia echipei

FCSB

Comentarii

FCSB îşi pregăteşte intens perioada de transferuri din iarnă, iar Gigi Becali a conceput o listă neagră cu jucătorii de care vrea să scape în următoarele două luni.

FCSB a avut parte de un start dezamăgitor de sezon în Superligă, însă acum, odată cu eliminarea din cupele europene, vicecampioana României a legat o serie bună de rezultate şi a revenit în cursa pentru un loc în play-off.

Pentru a se asigura că echipa sa se poate lupta cu şanse reale la titlu, Gigi Becali este dispus să investească din nou în pauza de iarnă. Până să bifeze cele trei transferuri pe care le are în vizor, latifundiarul din Pipera vrea să renunţe la şapte jucători din lotul lui Mihai Pintilii.

Astfel, conform spotmedia.ro, Gigi Becali şi-a pregătit cu mare atenţie pauza de iarnă şi a trecut şapte nume pe lista neagră de la FCSB: Haruţ, Şerban, Boboc, Dulca, Rusu, Stoica şi Dumiter

Sorin Şerban a prins doar două partide în acest sezon pentru vicecampioana României şi urmează să fie împrumutat la o altă echipă din Superligă. De asemenea, Haruţ va merge, cel mai probabil, la U Cluj, alături de Ianis Stoica şi de Andrei Dumiter, în timp ce Marco Dulca va reveni la Chindia Târgovişte.

O întoarcere la echipa de la care s-a transferat ar putea bifa şi Bogdan Rusu. Atacantul are zilele numărate la FCSB şi este aşteptat înapoi la CS Mioveni.

viewscnt
Articole similare