Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă mai are şi veşti bune pentru dinamovişti, într-o perioadă fără victorie! "Nu pot să nu evidenţiez asta"

Ovidiu Burcă mai are şi veşti bune pentru dinamovişti, într-o perioadă fără victorie! "Nu pot să nu evidenţiez asta"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a remarcat jocul în creştere al echipei sale, în ciuda ultimelor meciuri fără victorie. Atenţia sa se mută pentru partida din etapa următoare a Superligii, cu Oţelul, la Galaţi.

Ovidiu Burcă, după Dinamo - FCU Craiova 1948, 1-1, în Cupa României

Dinamo a remizat, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu formaţia FC U 1948 Craiova, în grupa C a Cupei României. Pentru Dinamo a marcat Amzar, în minutul 18, în timp ce pentru craioveni a punctat Bahassa (66).

"Câinii" au câştigat ultima dată în campionat pe 19 august, 3-2 cu FC Voluntari, iar în ultimele patru întâlniri au trei înfrângeri şi remiza cu oltenii de azi, pe Arena Naţională. 

Totuşi, Ovidiu Burcă s-a arătat mulţumit de jocul echipei, întrucât a văzut progres. 

"Din păcate am luat un gol stupid. Jocul nostru e în creştere. Ca antrenor, rezultatul e important, că lumea te judecă după rezultat, dar nu pot să nu evidenţiez jocul echipei. Am fost echipa cu iniţiativa, m-au mulţumit lucrurile. Mai puţin momente când n-am controlat jocul, dar mai sunt lucruri la care să lucrăm. 

Am avut reacţie, am avut câteva ocazii după golul primit. E prea multă precipitare uneori, probabil îi apasă şi pe ei că n-am învins de mult. E nevoie să fii calm în posesie şi e nevoie de răbdare. 

A fost un meci bun, plăcut pentru spectatori, cu multe ocazii, dar că n-am câştigat lumea n-a fost pe deplin mulţumită. 

E o grupă accesibilă în Cupa României. Echipa s-a prezentat destul de bine, de asta am făcut rotaţie, că vrem jucători proaspeţi la Galaţi şi putem merge pe două fronturi. 

Va fi diferit cu Oţelul faţă de Liga 2, dar vom întâlni acelaşi public incandescent, acelaşi antrenor ambiţios, o echipă care n-a pierdut de atâtea etape. E un adversar pe care-l ştim", a declarat antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, la Prima Sport. 

 

Afla mai multe despre: ovidiu burcaovidiu burca dinamodinamo fcu craiova 

viewscnt
Articole similare