Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Stîngă îl susţine pe Denis Alibec după transferul său în Qatar | EXCLUSIV

Ovidiu Stîngă îl susţine pe Denis Alibec după transferul său în Qatar | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul grupelor de juniori ale formaţiei Al Sadd înţelege mutarea lui Denis Alibec către campionatul din Qatar.

Denis Alibec (32 de ani), este aproape de transferul la Al Muaither, echipă nou-promovată în prima ligă din Qatar.

  • 800.000 de euro este salariul oferit de Al Muaither veteranului care a ajutat Farul să obţină titlul în sezonul trecut.
  • 31 de meciuri, 14 goluri şi 8 pase de gol şi-a trecut în contul său Denis Alibec după sezonul în care Farul a devenit campioană.

Ovidiu Stîngă, fost antrenor la U Craiova 1948, mai nou antrenor la juniori la formaţia Al Sadd din Qatar şi-a exprimat punctul de vedere în privinţa transferului internaţionalului român:

"E decizia lui şi o respect. Din punctul meu de vedere financiar şi ceea ce înseamna viaţa de zi cu zi eu cred ca este în regula. Fotbalul este la un nivel bun dar nu ca în Europa.

Nu ştiu, ce pot să spun e faptul că spre deosebire de România unde fotbalul e mai solicitant aici e mai relaxant. Sunt mai puţine antrenamente si un ritm fizic mai scazut. Zi cu zi muncă mai puţină, mai mare din partea jucătorilor.

Spectacolul place oricărui spectator. Acum ţine de nivelul jucatorului si rezultatul echipei. Alibec este un jucător care poate să ofere acest lucru.

Ţine numai şi numai de el. Singura problemă pe care o are aici poate fi schimbarea de temperatură si mentalitatea arabă. În rest, fotbalul e acelaşi ca şi în Europa." a declarat Ovidiu Stîngă pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: alibecfarulovidiu stîngă 

viewscnt
Articole similare